Gå til hoved-indhold

Bådudlejningsfirma ophører - 10 både på auktion i Horsens

Gør en god handel. Fx en Fandango 32 til 14.000 kr. Byd også på en Kings Cruiser 33, Nordisk Snekke 29, Mosquito 88, Sagitta 35. Se hvad der bydes. Der lukkes for forhåndsbud på auktionen onsdag den 4. september kl. 19.00

Alle stande på Copenhagen Boat Show 2019 er solgt - 90 udstillere klar

Selv ikke en gummibåd kan være der. I hvert fald ikke, hvis der skal være luft i den. Copenhagen Boat Show, i Ishøj Havn melder alt udsolgt, både til vands, på land og i de store haller. Der ventes 20.000 gæster. Udstilling starter fredag 30. august.

Hallberg-Rassy-værft på Orust i Sverige inviterer til bådmesse for 26. gang

Skandinaviens største flydende bådmesse vender tilbage for 26. gang i weekenden 23.-25. august. Besøgende kan fx se hvordan konstruktionen af en ny Hallberg Rassy foregår, samt høre foredrag om langturssejlads, når værftet i Ellös på Orust slår dørene op.

Hallberg-Rassy 340 får Danmarkspremiere på Copenhagen Boat Show

Svensker kommer til den flydende udstilling i Ishøj, og det bliver noget af en lækker sag, de stiller med fra Hallberg-Rassy. Vi har testet båden, der nu er solgt 40 af.

Verdenspremiere i Ishøj på X-Yachts nye X4.0 - se minbaad.dks testvideo

X-Yachts sælger godt i Danmark og møder op med hele tre modeller på Copenhagen Boat Show, der starter 30. august. Den seneste verdensnyhed X4.0 vises frem. En båd, som minbaad.dk testede i juli. Se vores video fra vesten.

Jeanneau Sun Odyssey 319 og 349 ses i vandet på Copenhagen Boat Show

Besøg Tempo Bådsalg A/S på det kommende Copenhagen Boat Show 2019 i Ishøj Havn, som holdes fra 30. august til 1. September 2019. Der er gratis adgang og parkering.

69-årig tysker fra Kiel er fundet død - båd drev i land ved Bagenkop

Politiet mener at have fundet liget af den 69-årige tyske sejler, der lørdag blev meldt savnet, efter hans båd var drevet i land ved Bagenkop på Langeland.

Venstre-mand kræver forklaring af transportminister omkring lukning af Kronprins Frederiks Bro

- Arbejdet skal jo laves, men jeg synes, at vi må se, om der er alternative tidspunkter, man kan lukke broen, siger Hans Andersen (V) til Frederiksborg Amts Avis.

Stor eftersøgning ved Langeland - sejlbåd drevet i land

En tysk sejlbåd ramte lørdag formiddag strandbunden ved Bagenkop uden besætning ombord. Det formodes, at bådens tyske ejermand er faldet over bord fredag aften.

Tursejlerne kæmper også for at udskyde renovering af Kronprins Frederiks Bro

Sejlersæson går fra den 1. april til den 15. november, hvilket bl.a. er defineret i langt de fleste forsikringspolicer for fritidssejlere, havneregulativer etc., slår Danske Tursejlere fast. Derfor ønsker de udsat til 15. november. Se deres høringssvar.