Gå til hoved-indhold

Volvo viser nye modeller frem ved Copenhagen Boat Show

Tempohuset i Ishøj og Volvo Danmark har landet en to årig aftale til Copenhagen Boat Show den 30 augugust til 1.september 2019.

Tysk sejler knækker mast i Limfjorden - Dansk Søredningsselskab slår til igen

En 20 meter lang mast knækkede på en tysk båd. Masten borede sig ned i bunden. Frivilligere reddere fra Løgstør Bredning sørgede for at komme til den uheldige sejler, der tilkaldte et marinefartøj i Thisted.

Halvdelen af de norske sejlere ønsker at droppe styr- og bagbord

Få har kendskab til bag- og styrbords-vigereglerne, hvilket har affødt flere ulykker i Norge. Det får nu en stor del af sejlerne til at foretrække højre og venstre fremfor de maritime begreber.

En fremmed flytter ind i båd og stikker af - menneskejagt i Skovshoved

30-årig mand havde torsdag søgt tilflugt i båden, hvor han lå og sov. Da han bliver opdaget, hopper han i anden båd og sidenhen i vandet, hvor han anholdes.

Redningspilot med opfordring til sejlerne: Hav udstyret i orden

Efter knap seks timer i vandet reddede Forsvarets helikopter mandag en kæntret, 20-årig tysk sejler i Ringkøbing Fjord. Jollesejlerens lysende mobiltelefon fik livsvigtig betydning for aktionen, forklarer fartøjschef og pilot i Forsvaret.

Hjælp forskerne med at finde marsvin omkring Fyn

Sejlerne spiller afgørende rolle for den nye forskning, der skal give SDU-forskere basisviden om marsvinens færden. Med app kan observationer let dokumenteres og videregives til forskningen.

"Der ligger sgu en i vandet der" - Forsvaret filmer redning af sejler i Ringkøbing Fjord

- Der ligger sgu en i vandet der, lyder det i video, efter at man i Forsvarets redningshelikopter i første omgang har fået øje på manden. Lidt senere lyder det: - Der er tegn på, han vinker, der er liv i ham, vi sender en redder ned, lyder det i Forsvarets video. Lys fra mobiltelefon redder…

DMI: Uge 30 bliver for alvor sejlerferie med sommerdøgn med 25 grader

Næste uge ser ud til at blive varm – rigtig varm. I stor kontrast til juli 2018 har juli 2019 endnu ikke haft et eneste sommerdøgn. Altså en dag, hvor temperaturen overstiger 25° C.

Erfaren Laser-sejler reddet af helikopter på Ringkøbing Fjord

To helikoptere og redningsfartøjer søgte i flere timer efter den 20-årige tyske sejler, der er på ferie i Danmark. En lykkelig far kunne sent mandag aften uddele kram til de deltagende redningsfolk.

34-årig britisk kvinde druknet efter hun blev fanget under katamaran - 242 sømil fra Sydafrika

Miljøforkæmper Sara King er tragisk druknet under katamaran, efter 48 fods båd, der sank i en storm. Hendes partner Jason Baker, 31 og hans ven James Elsworth, 33, overlevede. Det samme gjorde Saras hund, Dax.