Gå til hoved-indhold

Fritidssejlere vil have 'Sikker Kurs'-projekt på rette kurs i fremtiden

Udviklingen af navigation og sikkerhed indenfor lystsejlads er nærmest gået i stå efter udflytningen af Geodatastyrelsen. Det mener i hvert fald sejlerne Harding Larsen og Jan Hovald Petersen, som vil få projekt 'Sikker Kurs' på benene igen med forbedringer.

Baltic 142 designes med foils - kan nå 25 knob på fladt vand

Som den første båd i sin størrelse drager den finskbyggede Baltic 142 fordel af DSS-systemet, der gør sejlads på foils uhyre enkel. Yachtens hastigheder vil matche vindens. America's Cup-ingeniører står bag.

Bornholmerfærge påsejler sejlbåd - én sejler i vandet

Fredag formiddag kolliderede hurtigfærgen Express 1 og en polsk sejlbåd nær den danske ferieø. Sejler måtte reddes op af Østersøen.

Mitbaadmarked.dk opruster med nyt design og funktioner og indgår i partnerskab med Webto

Nu er der hjælp at hente, hvis du vil købe eller sælge din båd. Mitbaadmarked.dk, der hidtil alene var ejet af Minbaad.dk og Motorbaadsnyt.dk, deler nu halvdelen af ejerskabet med webudviklerne Webto, der satser stort på udvikling af sitet. Alle annoncer er gratis at oprette.

Video: Verdens største sejlskib Yacht A tilbage i Det Caribiske Hav

Den 142,8 meter lange Sailing Yacht A er atter tilbage i caribiske farvande efter at have tilbragt det sidste stykke tid i Middelhavet. I en ny video optaget under det årlige St. Barths Bucket vises sejlbådens imponerende design, features og eksteriør.

Lars Petersson afløser Henrik Andersen som CEO i Hempel

Hempel A/S meddeler, at Lars Petersson, Executive Vice President & Chief Operating Officer i Hempel A/S, afløser Henrik Andersen, der fremover bliver CEO for Vestas. Pettersson starter som CEO fra 1. juli 2019 for Hempels 6.600 ansatte i 80 lande.

 

Langturssejler dræbt af pirater i Panama - hustru og børn slap med livet i behold

En 60-årig new zealænder mistede torsdag livet, da pirater gik ombord på familiens båd. Sejlerens hustru og et barn på 11 år blev såret.

Historisk Bianca 27 på vej til skrotning

Over 500 eksemplarer er bygget af den populære bådtype. Nu køres prototypen, der som den eneste er konstrueret i træ, til skrot. Danmarks Musem for Lystsejlads står bag beslutningen.

Fem nye produkter skal gøre det nemmere at anduve en havneplads

Amerikanske Dock Edge har gjort det endnu nemmere at fortøjre. Watski lagerfører og sælger disse fortøjningshjælpemidler. Få lys på pælene, når du anduver om natten, og sikrer din båd endnu mere mod ridser med fortøjningshjul.

125 både til 40 års jubilæums-Gold Cup hos X-Yachts i Haderslev

Det er nu 18. gang, at X-Yachts holder Gold Cup for X-Yachts-ejere i hele verden. Denne gang i pinsen, 7. til 9. juni, ved værftet i Haderslev. Pure X-Range X4.0 vises frem for første gang og bliver en event i eventen. Renoveret X-79 er der også. 125 både med 1000 sejlere forventes på startlinjen.