Gå til hoved-indhold

Danske Hempel køber førende tysk malingvirksomhed

Hempel har underskrevet en aftale om køb af 65 procent af en af Tysklands førende producenter af husmaling, J.W. Ostendorf (JWO).

Erfaren produktionsdirektør søges til X-Yachts i Danmark og Polen

Få det overordnede ansvar for produktionen på X-Yachts værfter i Haderslev og Goldap i Polen. Det gælder alt fra støbning af skrog til færdig båd og ansvar for cirka 200 medarbejdere. Her en jobannonce.

Nekrolog: Niels Ehrhardt – sejlsportens udenrigsminister

Tidligere KDY-formand Niels Ehrhardt blev 88 år. Niels Ehrhardt og Paul Elvstrøm har på hver sin måde sikret et unikt image for dansk sejlsport på globalt plan, fortæller Dan Ibsen i mindeord.

Polsk sejler sætter ny solorekord Jorden rundt i 22-fods sejlbåd

Szymon Kuczynski er nu den jordomsejler, der har navigeret rundt om kloden i den mindste båd. Fire kvadratmeter har han levet på i ni måneder.

EL:CON Sailingteam på Contrast 36 med kapsejladsambitioner

EL:CON A/S har købt CTS-virksomheden Intelligent Bygningsautomatik, og har derfor overtaget sponsorat af EL:CON Sailingteam. Holdet fra Bogense sejler Palby Fyn Cup i en Contrast 36.

J24 rammer bro og knækker masten under kapsejlads - se video

Amerikanske sejlere kom i problemer under et pludseligt vejrskifte. Ingen ombord kom til skade.

Flere og flere flytter i båden i 30 havne men regler savnes

Ifølge Bo Anttilainen, der står bag Facebooksiden "os der bor på vore både", er det en hastigt voksende trend at bo i både. I mindst 30 havne landet over bor i dag cirka 400 helårsliggere, vurderes det.

Frivillige fortæller om bæredygtighed under VM i Aarhus til august

Når VM holdes vil et frivilligkorps oplyse deltagere og gæster om hvorfor det er vigtigt at passe på havene, bl.a. gennem aktiviteter. Tuborgfondet hjælper til, forklarer VM-chef Klaus Natorp.

Ankerligger påsejlet med stævn ind i kahytten - husk behørig udkig

Duelighedsklubben gør opmærksom på vigtigheden i at holde udkig, også når man ligger for anker. - Uden varsel stak en sejlskibsstævne ind i kahytten lige ved siden af mit hoved, fortæller sejler.

Ny ICE 60 har plads til gummibåd

Luksusbåden ICE 60 fra ICE Yachts kombinerer enkelhed og stil med teknologi. Felci Yacht Design har gjort plads til gummibåd i garagen, og benyttet speciel infusionsteknik på skrog og dæk.