Gå til hoved-indhold

Nordborg 42 får verdenspremiere på Boat Show i Fredericia

- Vi kører vores eget løb, og bruger den højeste kvalitet af materialer. Det har vi gjort gennem hele værftets 81 årige historie, forklarer Holger Bladt Jensen fra Nordborg Baadebyggeri.

Flydende udstilling i Ishøj bliver til Copenhagen Boat Show 2019

Tempo Huset og Danboat besluttet at lade udstillingen genopstå i 2019 til august, under det mere internationalt klingende navn Copenhagen Boat Show.

J/112 – potent kapsejler

Vi har prøvet den amerikanske J/112, bygget i Frankrig. Den er utrolig velsejlende og flot indretning. Samtidig er den bygget til ORC-reglen. I Kerteminde sejler en ny J/112er. Ny video.

 

Ror over Atlanterhavet: Søsyge tærer på kræfterne for Vangsø og Hansen

- Vi har begge to kastet en del op. På et tidspunkt var det rareste sted at være i fosterstilling inde i kabinen, men så kommer båden ikke langt, siger Lasse Hansen til eb.dk.

Se skaderne på norsk fregat efter kollision med 230 meter tankskib

Optagelser viser massive skader under undervandlinjen, da fregat kolliderede med TS Sola. Marinesoldater sov i køjer på dæk tre, få meter fra det sted for tankskibet flænsede fregattens skrog.

Danmarks vildste lucia-optog var i kajak i København

Flere hundrede kajakker har sejlet fra kanal til kanal med elektriske lyskæder, julepynt og tøjdyr. Det har været en tradition siden 2006. Vores freelancefotograf Mogens Hansen var på pletten.

Vangsø og Hansen ror nu mod Caribien - 4.800 kilometer venter

Tidligere tv- og radiovært Mads Vangsø og kaptajn i hæren Lasse Hansen, startede i går med at ro fra den kanariske ø La Gomera og mod Antiqua. Den farlige tur ventes at tage 30-45 dage.

Sejlerbixen i Struer - årets Marine Proshop

Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, kårer nu en af deres 15 butikker. Prisen i 2018 gik til Mads Bendix og mandskab i Struer. Det gode vejr har skabt ekstra salg for kæden.

Derfor bruger Arcona stålrammer - også på den nye Arcona 435

En stålramme holder på en dyb køl og en rig, der derfor kan spændes ekstra hårdt op, og så holder den kølen på plads hvis du rammer en klippe, forklarer Arconas chef Torgny Jansson.

Sejlbåd reddet to gange af Grenaa Redningsstation på to dage

En sejlbåd med dansk flag, blev reddet 5. december i Kattegat, efter der gik brand i båden, der siden tog vand ind. 7. december blev båd med to mand atter reddet efter vand trængte ind igen.