Gå til hoved-indhold

Portugisisk familie løb tør for brændstof ved Somalia

I ugunstigt vejr havde langturssejlerne medbragt for lidt brændstof og drev med lav fart i farligt farvand. Den pakistanske marine kom til undsætning.

Mød Kronprinsen til åbning af sejlsportscenter i Aarhus

Onsdag 23. maj åbner det nye Internationale sejlsportscenter på Aarhus Ø. Kronprins Frederik er der med Kronprinsesse Mary. Alle må komme.

Russernes Columbus er dansk - se dokumentar på DR

Alle russere kender danske Vitus Bering, der i 1700-tallet tog på flere ekspeditioner for den russiske flåde. Nu viser Danmarks Radio dokumentarserie om søfareren.

Ny verdensrekord: Brasilianer surfer på 28 meter høj bølge

Rodrigo Koxas rekordbølge er nu godkendt som den højeste i verden. I 2014 satte en alvorlig ulykke ellers en aktiv stopper for brasilianerens surfing.

Der er nu penge til fjernelse af skibsvrag

Skemaet til ansøgning om de 2,8 millioner kroner, der er afsat til at fjerne herreløse skibsvrag langs kysterne, er nu klar. Kommunerne skal søge inden den 10. juni.

Seks X-Yachts sendt på kæmpe skib i Lillebælt mod USA

20 ansatte måtte hjælpe til, da X-Yachts blev sendt til USA's østkyst med SevenStar Yacht Service. Se fotos.

Als-sejler opfinder singlehanded flag for sikkerhedens skyld

LM 24-sejler Bjarne Madsen fra Als har allerede solgt 60 singhanded-flag til sejlere for motor og sejl. - Hvis politiet en dag finder min båd, så ved de, jeg var alene, siger han til minbaad.dk.

Sejlere har et argument mere for at besøge Aabenraa

Reese Marin, forhandler af Fjord, Sealine, Marex, Hanse, Targa og Dehler er gået et step op med ny salgshavn med 18 bådpladser, 3.600 kvadratmeter hal og nyt salgskontor er på vej.

Opti-sejler Sebastian Poulsen fra Egå i samarbejde med Magic Marine

Aarhus Sea Shop og Magic Marine har indgået et samarbejde med 13-årige optimistsejler Sebastian Poulsen, som flere gange om ugen tager turen fra hjemmet i Herning til Egå Sejlklub.

Skærpede regler for vandscootere og speedbåde fra 15. maj

Der indføres obligatorisk ansvarsforsikring, objektivt ansvar for personskade og tab af forsørger + større mulighed for at konfiskere fartøjer.