Gå til hoved-indhold

Bavaria reddet frem til juni - 600 arbejdspladser foreløbigt sikret

Bavaria Yachtbau vil bygge både som normalt i de kommende måneder, og 600 ansatte har sikret deres løn til juni med, lyder det fra det sydtyske værft.

Det frygter sejlerne mest

Norsk undersøgelse viser at der specielt er to ting, som sejlerne frygter.

Bavararia Yachtbau insolvent - kapitalfonde siger stop

Tyske Boote-Magazin fortæller at det store sydtyske værft er i livkviditetskrise med en kredit på mere end 100 mio. euro. CEO siden 2015, Lutz Henkel, er fratrådt.

Drukneulykker rammer sejlere UDEN vest viser statistik for 2017

Drukneulykker rammer typisk ældre, mandlige lystfiskere UDEN redningsvest, viser Søfartsstyrelsens opgørelse for 2017. Sejlere MED vest er til gengæld fraværende i statistikken.

Ekstrem Oceantec 50 kan let sejle en tur på 250 sømil om dagen

Oceantec 50 bygges af slovenske Ocean Tec Yard og designes af Humphreys Yacht Design. Båden har en dybgang på 3,25 meter, bredde på 5,09 og er med vandballast.

Unge i Horsens sejler sig til job og uddannelse

Go Sail tager TV Syd med på Horsens Fjord, hvor der sejles i J/70ere. Peter Bjerremand Jensen fra Horsens Sejlklub forklarer.

Familien uden traditioner - Kløvedal inviterer indenfor på DR

Den folkekære familie med Troels Kløvedal i spidsen portrætteres i DR-serie. Hør eventyrerens børn og børnebørn, herunder Mikkel og Emil Beha, fortælle om deres særprægede opvækst.

Tremastskonnerten Fylla overtages af 30-årige Mark

65-årige David Thomas overlader rattet til 30-årige Mark Ambech, som i forvejen er styrmand. - Et sejlskib er for mig et sted, hvor man kan møde fantastiske mennesker, siger Mark Ambech.

Najad 395: Svensk luksus - kahyt monteret på 4.000 timer

Najad i Sverige har levet en omtumlet tilværelse med lukning, men nu går det bedre, og i de seneste år er det lykkes at producere både. Vi har set på en af dem.

Hempel klar til 2018-sæsonen - forstå de nye regler

Hempel er i år med et nyt emballagedesign og et sortiment, der lever op til den nye BPR-lovgivning, lover Hempels Thomas Olsen i et interview med minbaad.dk. EU har skærpet kravet om biocider.