Gå til hoved-indhold

Tag til bådfest på Roskilde Fjord i weekenden

Hygge med livemusik og nye venner er på programmet, når der inviteres til fest ved ’Skalleværket’. Læg til med båden, eller kig forbi fra landjorden.

Rekord: Atleter ror over Ishavet med 2,58 knob

Verdens hurtigste havroer, Fiann Paul, er nu den første person i historien, der har roet over fire have. Ved sin side havde han fem internationale atleter, der slog flere rekorder undervejs.

Fyn Rundt-skibe kolliderer i havnen

Træskibene Mira og Havet sejlede fra Faaborg med flere skader efter sammenstød. Gearet svigtede, forklarer Miras skipper, der takket være konkurrerende skippers sømandsånd ikke mister førsteplads.

Øv dig i mand over bord - hiv person op med storskøde

Det siger Søsportens Sikkerhedsråd. Fra 2009-2016 er der rapporteret 145 tilfælde af mand over bord herhjemme. Med rigtige udstyr og træning kan du reducere en ellers livstruende situation.

Drev i land ved Juelsminde - måske på grund af søsyge

To voksne og en hund blev sendt i ambulance, formodentlig på grund af noget søsyge siger indsatsleder til Horsens Folkeblad.

Sæby Redningsstation viser dramatisk redning i Asaa

Uden redningsfolk havde familien fra Bogense været ilde stedt, viser video, da Contrast 36, der stikker 1,87 meter sejler på grund i indsejling til havn.

Familie med børn i Wayfarer reddet i Svendborg

Redningsmænd på Hjortø-båd: Vi gjorde bare det, vi skulle, siger de til fyens.dk efter de hjalp familie, der lå i kæntret båd de havde lejet.

Sejler fik ødelagt båd i Asaa - for lidt vand i sejlrende

Rune Dyrvig og familie fra Bogense fik traumatisk oplevelse, da Contrast 36 gik på grund i indsejling i Asaa syd for Sæby. Ror knækkede af. Se TV2-optagelse. 6 uger baby var om bord.

Sejlbåd drev under bro i Aalborg og knækkede mast

Motor gik ud, hvorefter båden drev under jernbanebro så masten satte sig fast og knækkede, skriver Nordjyske. Redningshelikopter var ved stedet og hang i luften i ti minutter. Se foto.

Rejsegilde på Aarhus Int. Sejlsportscenter

Er man vild med arkitektur og sejlsport, så sæt kryds i kalenderen torsdag 10. august 2017. Byggeri har været i gang i 20 måneder. Det skal stå klart før VM sejles til juli næste år.