Gå til hoved-indhold

Fem oplagte både til nye sejlere

Skal 2017 været året, hvor du trimmer sejlene på egen båd, er her fem klassiske sejlbåde mellem 39.900 og 119.900 kr. Og frygt ikke - hvis bådvalget fortrydes, burde en ny køber stå klar.

Mand falder overbord i havn og drukner

Sejler i Lemvig har mistet livet, efter at han faldt i vandet fra sin båd. Blæst kan være skyld i faldet.

Ny Dehler 34 til Assens

Sidste år blev der i Danmark solgt under 20 nye sejlbåde, ifølge minbaad.dks oplysninger. I år ser det bedre ud, erfarer vi fra flere forhandlere.

Somaliske pirater skydes i sænk

Se hvor livsfarligt det går til når vagtværn forsvarer et skib. Det er meget voldsomme billeder, der netop er lagt på YouTube af Humans at Sea.

Mathis Værft i Aalborg udvider

Mathis Værft på Bådebyggervej 7 i Aalborg udvider nu med ny, stor bådhal og det forventes at den indvies til sommer i år.

DMI ser spændende sommertendenser

Det lover godt for sejlernes sommerferie. Nye prognoser, som dog endnu er noget usikre, viser nemlig varmere vejr end normalt i maj, juni og juli.

Prisbelønnede Italia Yachts kommer til Danmark

De italienske både, som har vundet såvel kapsejladser som priser, forhandles nu af Maritimt Center i Helsingør. Den første demobåd herhjemme, Club 9.98, præsenteres i juni.

Ægyptisk RIB med gode detaljer

Tiger Marine DM 600 Speciel har selvlænsende cockpit, indbygget brændstofstank på 75 liter, styrekonsol og soldæk, fortæller Thisted Marine Center.

Sydfynsk sejler debuterer med roman

Frank Varsnæs er inspireret af bl. a. havgående solo-sejlture i sin Bianca 27 og af havneliv i Sevilla. Han har netop søsat romanen "Mentoren".

Nyt testprogram - træn søsikkerhed

Duelighedsklubben vil skubbe søsikkerhedskulturen i den rigtige retning, og har i dag åbnet et interaktivt træningsprogram.