Gå til hoved-indhold

Poca-både i Hedensted brænder

Kl. 20.54 anmeldes brand hos Poca, som producerer både i glasfiber. Branden udvikler kraftig røg, men er kl. 22.45 netop kommet under kontrol.

Foråret er kommet - skonnerterne har kurs mod værftet

Snart er det muligt at drage på togt med Lilla Dan, Halmø og Mira. Inden skal de tre gamle sejlskibe dog en tur på værft, hvor du har mulighed for at følge arbejdet.

Sådan sendes nødraketter afsted

Trygfondens og Søsportens Sikkerhedsråds SejlSikkert-kampagne kører i sejlklubber. I Rudkøbing Sejlklub var SejlSikkert-instruktør Brian Capion fra Kerteminde på besøg, fortæller fyens.dk

Drev på grund i Caribien - mens franskmænd var på land

Det gik atter galt i Ladder Bay i Caribien. Redningsaktion blev stablet på benene efter fem dage. I tredje forsøg lykkedes det at få båden fri.

 

Sønderborg Lystbådehavn spørger læserne

I 2013 overtog brugerne driften af havnen fra Sønderborg kommune. Nu spørger havnen om minbaad.dks læsere vil deltage i kort undersøgelse vi linker til.

 

 

Kendis-brødre tilbage i CB66 klassen

Emil og Theis Erichsen fra Kurs mod fjerne kyster-program vil atter sejle i CB 66 klassen i Hellerup og stævner i sejlsportsligaen. CB66-klassen fortæller.

Boatflex får kapitalindsprøjtning på 5 mio. kr.

Venturefonden Seed Capital og to unavngivne business angels smider lidt over 5 mio. kr. i Boatflex, der som Airbnb formidler kontakt mellem private udlejere og lejere – bare med både.

Tre sejlere reddet i Det Indiske Ocean efter mastehavari

Besætningen på 'Jedi 1' kom i havsnød hele 1.300 kilometer fra Australien. Med krigsskib og helikopter lykkedes det dog at evakuere de nødstedte.

Sådan foregår inspektion af farvandsafmærker i Svendborg

Fyns Amts Avis tog med Søfartsstyrelsens inspektionsskib Poul Løwenørn til inspektion og udskiftning af farvandsafmærkning i Svendborgsund.

Undgå brand i el-installationerne om bord

En båd i brand er enhver sejlers mareridt. Bliv her klogere på brandfarer i el-installationer, når Martin Hansen fra Duelighedsklubben forklarer.