Gå til hoved-indhold

40.000 så udspring med 85 km/t

Operaen satte rammerne for spektakulære udspring og nervepirrende action fra 27 meters højde, da Red Bull Cliff Diving for tredje gang lagde vejen forbi København.

 

Udspring fra Operaen - live lørdag fra kl. 14.20

14 udspringere kaster sig ud fra Operahuset, når Red Bull Cliff Diving rammer København i morgen. Se flot video fra 2015's konkurrence.

Shorthand står til søs med journalist Morten Brandt

BådNyts tidligere redaktør og manden bag Silverrudder tager erfaringer med i sit nystartede firma Shorthand, der er en blog om sejlads, men også et Event og Content Marketing-bureau.

Hils på OL-sejlere i Horsens i dag

Rindom, Nørregaard og Viborg er på havnen, hvor de vil hilse på og dele røverhistorier fra varme farvande.

Mirakel kom aldrig - sejler erklæret død

Tre års uvished kulminerede for en kvinde og en dreng i retten på Frederiksberg, da den 49-årige familiefar Brian Fritzner blev erklæret død. Han forsvandt på Atlanten i 2013.

Vikingerne kommer til Aarhus Bugten

KDY står i spidsen for årets skandinaviske vikingetræf for de kongelige klubber. Her går turen til Aarhus og Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Fra vaskedreng til bådmægler hos Tempo Bådsalg

Henrik Jørgensen, direktør for Tempo Bådsalg på Ishøj havn, fylder 50 år 13. juni. Han har været i bådbranchen i 35 år. Han sætter alle sejl til for for sejlerfolket og bådbranchen.

Nu kun plads til Sting-koncert med båd

Ejer du en båd på over ti meter, så læs videre her, hvis du vil til kult-koncert i Helsingør til august med selveste Sting.

Søassurancen afviser dækning efter konstruktionsfejl

CE-godkendt Neptunus 41 fik skader for 265.000 kr. efter møde med Molslinjens hækbølge. Bådejer Michael Fricke skulle have kendt til bådens konstruktionsfejl. - Det kunne jeg umuligt vide, siger han.

Kom til SUP-stævne med langdistancebaner

Fænø Rundt sejles søndag for fjerde gang på Lillebælt og Fænøsund. Her er 12-, 10- og 5-kilometers baner samt hygge på land.