Gå til hoved-indhold

Peter Helleskov ny Palby-boss

38-årige Peter Helleskov afløser Bjarne Carlsen i Palby Marine i Kolding og Norges største maritime grossist, Flak, bliver partner i Palby.

Jul: 10 forslag til ønskesedlen

Den første sne er faldet, og efterspørgslen på ønskelister er begyndt. Men det kan være en udfordring at få fyldt sedlen ud. Her er derfor ti forslag fra minbaad.dks Sara Sulkjær.

Bjørn Westergaard ny skipper for KDY Sejlsport

KDY har 25 års erfaring i virksomhedssejlads, og har nu udviklet en landsdækkende version 3.0. med tidligere OL-sejler Bjørn Westergaard i spidsen. 12mR-både nu også i spil.

Dragonfly 25 kåret som Best Boat 2016

Danske Dragonfly 25 får hæder af amerikanske US Sail Magazine.

Tempo Bådsalg søger kranmand i Ishøj

Job i branchen. Bådsalgsforretning på Østsjælland tilbyder nu et fuldtidsjob som kranmand. Jobbet indbefatter også deltagelse i den daglige drift.

Tysk regering redder historisk firmaster over Atlanten

I forbindelse med nyt havnemuseum i Hamborg fragtes firmasteren Peking over Atlanten. Den tyske regering støtter museum og skib med 120 mio. euro.

World Yacht Racing Forum til Aarhus i 2017

- At World Yacht Racing Forum kommer til Aarhus i 2017 understreger, at Danmark har fået en markant position i den internationale sejlsportsverden, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Malene: Ajjj, hvor er du dygtig skat!

Sådan lød min spontane reaktion på et billede, min mand viste mig. Billedet viste et nyfuget dæk på vores Vindö 40, blogger Holbæk-sejler og forfatter Malene Wilken.

Bind din båd fast - storm i dag

Meteorologen forklarer til Ekstra Bladet, at de voldsomme vindstød vil give problemer landet over, hvor træer kan vælte. Sne kommer lørdag.

Sejlerfilm - hvilke kan du anbefale?

Nettet vrimler med sejlerfilm og -dokumentarer. Se liste og kom med forslag herunder, foreslår den aktive sejler Ricky Hansen.