Gå til hoved-indhold

Nordships direktør: Naturligt at arbejde sammen med andre værfter

Lars Buchwald fra Nordship Yachts viser Nordship 430 DS frem i Hamborg. - Danske bådværfter kan drage fordele af hinanden. Det har jeg sagt i mange år, siger Buchwald, der nu også bygger Faurby-både.

Mysterie: Hvorfor sank 197 fods Yogi i Grækenland?

Otte mand blev reddet af helikopter, da næsten ny mega yacht til 39 mio. dollars sank. En lang rapport gav aldrig nogen skylden, men der er ubesvarede spørgsmål, selv to år efter.

Vinskib skadet for 650.000 kr. - forsikringen dækker 250.000

Den galease-riggede bæltbåd Skibet, der sank under en dramatisk bjærgningsaktion i Spodsbjerg havn med 1200 flasker tysk vin om bord, er nu på værft, skriver fyens.dk

Luffe Yachts på hansboot-messen efter 26 års pause

Værftet ved Kolding viser Luffe 3.6 frem på hanseboot, der slutter søndag. Nu er der solgt seks af bådtypen. - Vi mangler nu to bådebyggere, fortæller Oluf Jørgensen, vi mødte i Hamborg.

80.000 forventes til hanseboot - se bådene i nyt online boat show

Den 55. udstilling er i gang i Hamborg. Se Nordeuropas største udstilling der slutter søndag 2. november. Som noget nyt kan man klikke på bådene der udstilles i online boat show.

Sejler: Fordel at unge prøver kølbåd før Opti

Super debat at minbaad.dk startede med Opti-sejlads for nye sejlere, siger Per Cederberg, der giver sin søn på 6 år, trygge rammer på en Seascape 18, før han skal sejle Optimistjolle.

Flaskepost drev 18.500 km og blev fundet syd for Australien

Her er den maritime version af historien om at finde en nål i en høstak, fortæller Fyns Amts Avis’ Søsiden-redaktør, Søren Stidsholt Nielsen.

Tyske sejlere er nu frie efter seks måneders fangenskab

Det kidnappede tyske sejlerpar kan ånde lettet op, efter terrorister slap dem fri. Om der er betalt løsepenge, eller der har været en redningsaktion, er uklart.

Nyt liv på Kerteminde havn med Egmose Marine Center

- Konceptet er bådopbevaring og bådreparation, og salg af inden- og udenbordsmotorer, Mercury gummibåde, Linder Alubåde og Valiant RIB blandt andet, forklarer Michael Egmose.

Reese viser ny Dehler 46 frem på hanseboot

25. oktober starter Nordeuropas største bådudstilling i Hamborg. Importør Henrik Reese kæmper for en høj kvalitet, når Dehler-bådene i dag bygges i en hal ved siden af Hanse-bådene.