Gå til hoved-indhold

Drop krisesnak: 5 Fairline leveres nu i Danmark

Fem store Fairline motoryachts til over 30 mio kr. klargøres lige nu ved Tempo's kajanlæg i Ishøj Havn, hvor der er 160 brugte både til salg.

9 mand til at passe sejlbåd i Cannes

Vi er lige nu i Cannes og teste Jeanneau motor- og sejlbåde i en havn, hvor de store superyachts ligger. Se galleri, bl.a. med en 160 fods båd, der passes af ni mand.

Horsens-sejlbåd er nu forkullet - se fotos

Den forkullede båd ligger nu på havnen i Horsens, hvor nysgerrige horsensianere i går besigtigede resterne. Se link til 6 fotos.

Bådbranche står samlet bag Fredericia-show

Når MESSE C i foråret 2013 byder velkommen til Fredericia Boat Show, bliver det med Danboat som samarbejdspartner. En aftale er netop underskrevet.

One off sejlbåd i flammer - mandskab i vandet

Tre mand og en hund var fanget på 40 fods sejlbåd på Horsens Fjord og sprang i 6 grader koldt vand, da brændstoftank pludselig blev antændt. Båd forventes nu at synke.

Ny Targa 44 giver nu eksklusiv transport til Vejrø

Reese Marin i Aabenraa har leveret en robust, finsk Targa 44, så beboerne kan komme fra Kragenæs til Vejrø på 15 minutter.

TV: Handicappede sejler sportskølbåd

Se video med to australske sejlere der har realiseret deres drøm om at sejle trods deres handicap.

Prøv den nye Faurby 424E hos Faurby Yacht

Faurby Yacht inviterer til Åbent Hus den 24. – 25. marts på værftet i Skærbæk. Du kan nu booke en testsejlads af Faurby 424E og Faurby 325.

Minbaad.dk kører mindst 40 procent hurtigere

- Siden er blevet over 40 procent hurtigere siden december, viser Google Analytics, siger Kenneth Nielsen fra Ezl-Data, der hoster minbaad.dk

Rygte: Bådkommissæren åbner snart

Ifølge Kjerteminde Avis, så er en snarlig genåbning forestående af den maritime forretning, der ellers krakkede i september sidste år.