Gå til hoved-indhold

Sponsor-indhold: Oplev Amsterdam via dens smukke kanaler

En af de mest berømte seværdigheder i Amsterdam er nok kanalerne. De fleste har hørt om dem og set billeder af Amsterdams mange kanaler. En af de mest romantiske ting, man kan opleve, er at se solnedgangen fra en kanalrundfart på Amsterdams kanaler.

Quorning Boats mangler folk her og nu - søger snedkere, bådebyggere og elektrikere

Jens Qurning, chef for Quorning Boats i Skærbæk, fortæller at virksomheden, der bygger Dragonfly-trimaraner, i den grad mangler håndværkere. Læs her deres jobannonce.

SejlSikkert 1-1-2 maritim Alarm-app kan lettere opgive din position, hvis du er i nød

Den maritime udgave af 1-1-2-app er et must, hvis du ikke har andre sikkerhedsting. Du kan gratis downloade appen, så du kan slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen. Appen opgiver din position via mobilens GPS. Vi interviewer Sten Emborg fra Sejlsikkert.

Sejlerskole for kvinder: Lær at tage skipperrollen på dig

Nu har sejlerskolen eksisteret i otte måneder og har efterhånden haft mange hold igennem. Cille Rosentoft taler igen med stifter Line Willum Petersen om, hvorfor der er brug for en sejlerskole for kvinder. Læs også om et par råd til mændene.

 

Goth var kaptajn på skibet og mytisk helt i hjemmet - se filmen og hør oplæg i København

I en unik blanding af håndtegnede animationer, fotos, arkivoptagelser, breve, logbøger og samtaler med familiemedlemmer skildres Kaptajn Goths liv. Tirsdag den 27. september vises filmen i København. Efterfølgende er der samtale mellem Groths barnebarn og instruktør, Simon Bang og forfatter Carsten…

Sponsorindhold: Udsigt til Svendborgsund i nye ThurinerHuse - lige ud til Gambøt Lystbådehavn

På Thurø i Det Sydfynske Øhav realiseres drømmen for dem, der ønsker sig det gode liv i vandkanten. Med udsigt ud over øhavet, som blot venter på at blive udforsket, er livet i ThurinerHusene perfekt for den aktive sejler med saltvand i blodet. Måske et køb for sejleren?

Nedkølet og omtumlet drev russer i land på Vestkysten i 28 fods sejlbåd - fik hjælp i sommerhus

Det kunne have gået helt galt, da en mandlig russisk statsborger sent tirsdag aften befandt sig i en sejlbåd på havet ud for Lyngvig Fyr ved Hvide Sande. Her endte hans sejltur nemlig brat, da han sammen med sit 28 fods sejlbåd stødte på grund. Se tv fra TV Midt Vest.

Tempo Bådsalg i Ishøj søger bådsmand og servicemedarbejder

Som Bådsmand hos Tempo Bådsalg A/S har du sjældent to dage, der er ens, lover firmaet, der sælger nye og brugte både.

Få dansk rundvisning på ny Grand Soleil 40 - hurtigste turbåd i havnen

Grand Soleil 40 mener det med at sejle stærk. Minbaad.dk får her en rundvisning på båden under Cannes Yachting Festival af importør Michael Floor. Båden fås i racing-version med 6 Harken, spil, kulfibermast, men den fås også i turversion med lavere køl og alumast.

Appen Navipair kan forbinde sejleren til den lokale helt af en håndværker

Ny app hjælper sejlere, der skal have repareret båden, med at finde frem til mekanikeren, elektriker eller bådebyggeren. Måske den lokale helt. Via appen Navipair beskriver sejleren selv problemet med ord og billeder, og rækker så ud til dem, der kan hjælpe, forklarer direktør Klaus Østergaard.