Gå til hoved-indhold

Servicechef savnes hos Quorning Boats, der har rygende travlt med at bygge trimaraner

- Vi søger en kompetent og fleksibel chef til vores serviceafdeling. Vi udvikler og producerer Dragonfly-trimaraner, hvor en del af vores kunder vender tilbage med vinterservice-opgaver, vinteropbevaring og reparationsarbejde, fortæller Jens Quorning. Se jobopslaget.

Det bedste foto fra sejlsportsåret 2021 er fundet - se det her

Den franske tricolore kunne findes frem under prisceremonien i Paris torsdag. Et fransk sejlerfoto af en fransk solojordomsejler tog den eftertragtede titel, mens en britisk sejler vandt publikumsprisen med et foto af populære Alex Thomson.

Duk hovedet: Der er skydebaner, som ikke er indtegnet på søkort i Danmark

- Efter en uheldig hændelse fra skydebanen ved Mandehoved, hvor jeg blev beskudt fra ukendt hold, blev jeg opfordret til at forfølge sagen fra Forsvarets top, forklarer Harding E. Larsen, formand for B-31-klubben. Der skydes 85 steder ud over vandet, og ikke alle er indtegnet.

143 meter langt køleskib overser ydermole - se video

Kun få minutters sejlads nåede Lady Rosemary, efter at skibet søndag havde kastet fortøjningerne i Japan. Styrmanden har efter alt at dømme overset molen.

Covid får store bådværfter som X-Yachts, Dragonfly og Hanse Yachts til at sige fra til boot

Verdens største bådudstilling boot i januar 2022 er presset. Flere store værfter har meldt fra til udstillingen grundet stigende corona-smittetal i Tyskland. I går besøgte vi Reese Marine, der forhandler både fra blandt andre Hanse Yachts. I videoen får du en reaktion fra Henrik Reese.

Nye vinde i København: Projekt Lynetteholmen sættes måske på pause

Et flertal i Københavns Borgerrepræsentation har nu mulighed for at sætte det omdiskuterede byggeprojekt på pause. Projektet berører op imod 50.000 lokale brugere, herunder hundredvis af lystsejlere.

Lars Lindholm fortæller om sin Granada 24 i bogen Pocket Cruising og Mikroeventyr

Der er et fantastisk fællesskab mellem os med de små, gamle både. Det sjove ved at komme i en 24 fods båd er, at alle råber efter én: “Her kan I ligge udenpå os.” Det fortæller Lars Lindholm i bogen Pocket Cruising og Mikroeventyr.

boot-udstilling til januar bliver kun for 2G-vaccinerede

- Kun dobbelt covid-vaccinerede eller folk, der har haft corona, kan komme i boot-hallerne til januar. 2G-status for alle besøgende vil blive tjekket ved indgangene, forklarer boot-ledelsen i Düsseldorf. Besøgende på en stand, der har en samtale, må tage masken af.

Skib taber 32 containere i Stillehavet

Et COSCO-containerskib på vej til Long Beach, Californien mistede containere i Stillehavet i sidste måned. For langturssejlere er containere, der flyder i overfladen, noget af det værste at ramme en mørk nat.

 

Minister finder 36 millioner til sejlerglade unge, så yderligere 286 kan komme på togt med skoleskibene

Uddannelses- og forskningsministeren vil afsætte 36 millioner kroner til skoleskibene Danmark og Georg Stage, så skibene kan sætte kurs mod ekstra togter og uddanne flere til maritime erhverv.