Gå til hoved-indhold

Dilling og Munch Hansen købte to helt ens, hotte Arcona 465 Carbon i version II

Jens Munch Hansen og Carsten Dilling fra Rungsted er rigtigt gode venner, men også hårdeste konkurrenter. I 2019 skiftede de deres Arcona 430ere ud med en Arcona 465 Carbon, som de har været med til at udvikle. – Bådene er helt ens, siger Dilling til minbaad.dk.

Fredet fyr og en mindre del af den privatejede ø Hjelm til salg i Kattegat

Øen ligger omkring 10 kilometer sydøst for Ebeltoft, og er cirka 0,62 kvadratkilometer stor, og det er statens ejendomsselskab, der har fået til opgave at sælge fyrtårnet på øen. Fyret har indtil nu tilhørt Søfartsstyrelsen, Skriver TV 2 Østjylland.

Sejlere skal i 2028 sejle uden om energiø 80 kilometer ude i Nordsøen - plus vindmøller ved Bornholm

Til at starte med ventes øens samlede areal at blive mindst 120.000 kvadratmeter, der svarer til 16-18 fodboldbaner. På sigt kan øen dog udvides, så den i stedet vokser til 460.000 kvadratmeter. Politikere er også enig om havvindmølleparker placeret syd og sydvest for Bornholm.

FREE 100 vest til dig der står på paddelboard eller svømmer

Tyske FREE 100, som blev lanceret for fem år siden til padlere, svømmere og alle vandsportentusiaster, har fået en ansigtsløftning. Designet er blevet moderniseret, og pasformen er ergonomisk blevet forbedret.

Brændende båd efterladt direkte på kørebanen i Holbæk

Trailer og motor var fjernet fra båden, der i aftenmørket stod i flammer på en sidevej. Hverken ejeren eller årsagen til branden er fundet.

Job i bådbranchen: Tekniker til Tempo Bådsalg søges

To dage er sjældent ens, når jobtitler er tekniker hos Tempo Bådsalg. Du bliver en del af et fleksibelt serviceteam og får blandt andet opgaver omkring vedligeholdelse, reparationer, levering og service.

Lopolight fra Humlebæk tager lanterner alvorligt – for hvem tør sejle i mørke uden lys?

Det kan være dyrt og farligt at købe billige LED-lanterner, mener ejerne Jan Møller og Peter Hancke, som i 2019 omsatte lanterner for 25 mio. kroner. De indstøbte lanterner bruges af verdens bedste jordomsejlerbåde. Det er der mange grunde til. Vi besøger Lopolight i Humlebæk.

E-sejlsporten har vind i sejlene - nu med officiel dansk e-rangliste

Dansk Sejlunion åbnede mandag den nationale rangliste i e-sejlsport, som afgør, hvilke spillere der skal repræsentere Danmark i e-verdensmesterskabet til efteråret. Ranglisten sparkes i gang med kick off-stævne torsdag den 4. februar kl. 20.30.

Bliv en bedre sejlerfotograf med din mobil - sejlerfotografen Peter Brinch gi'r tips

Lægger du også billeder ud på Instagram eller Facebook, når du er ude at sejle? I et gratis webinar torsdag den 4. februar har du nu muligheden for at lære, hvordan dine billeder kan blive endnu bedre. Freelance- og sejlerfotografen Peter Brinch giver gratis tips.

Oure Sejlakademi tilbyder undervisning i Grækenland på X-Yachts' nye både

Sejlakademiet ved Skolerne i Oure skaber mulighed for, at deres sejlere efter endt ophold kan fortsætte sejlerdrømmen i Grækenland i X-Yachting Sailing Center, der råder over en flåde af otte nye Pure X-både fra 44 til 46 fod. Virtuel info den 30. januar.