Gå til hoved-indhold

Faaborg håber, at Dansk Søredningsselskab kommer til byen

På kysten mellem Assens og Rudkøbing har man ingen søassistance. Det kræver frivillige - men de frivillige skal nok være der, siger Dansk Søredningsselskab til TV 2 Fyn. I morgen onsdag vil man holde informationsmøde i Faaborg Sejlklub og finde reddere.

Pointer 30 - luksuriøs weekendsejler til sommerdage

Hollandske Jachtwerft Heeg er ved at udvikle en luksuriøs weekendsejler, der vil koste 1,12 mio. kroner med moms. Fire kan sove i båden med cockpit, der kan åbnes agter.

Første dansker ror over Altanterhavet alene - kæmpede med ensomheden i 55 dage

Lasse Wulff Hansen brugte præcis 55 dage, én time og ni minutter på at krydse Atlanterhavet i en robåd.

Få mere overblik over finansiering og lån til en ny båd

Sponsor-indhold: Vælger du at samle dine lån, vil der oftest være lavere renter, og du kan nemmere skabe dig overblik over forskellige aspekter. Det drejer sig blandt andet om, hvor meget du har lånt, eventuelle lånegebyrer, de forskellige tilbagebetalinger og renter.

Dækproducenten Michelin sætter oppustelige sejl på fragtskibe

Den franske dækproducent Michelin vil reducere miljøfarlige udledninger fra store oceangående fragtskibe ved at sætte sejl, der bliver oppustelige som Michelin-manden. Det franske firma vurderer, at brændstofbesparelsen kan være 20 procent.

 

Furuno-kursus i Hvidovre om radar og AIS for lystsejlere med brosimulator

Tirsdag den 8. marts 2022 fra klokken 17.30 til 21.30 kan 25 personer deltage i kurset. Restriktioner er ophævet. Opdateret 3.2.22.

Førerløse færger fra Tuco-værftet skal sejle som fjordbus i Nordjylland

Tuco Yacht Værft i Faaborg er i fuld gang med at bygge Danmarks første eldrevne og førerløse færge. Måske vil man også se færgetypen i det sydfynske, vurderer Tuco-direktør Jonas Pedersen.

Isbryderne Danbjørn og Isbjørn kan ikke sælges som isbrydere - nu går de som skrot

Rusten er begyndt at løbe ned af de engang så stolte skibe Danbjørn og Isbjørn. Lars Ahrenholt, tidligere formand for Hals Samråd, forstår ikke, at statens to gamle isbrydere i årevis ligger og forfalder ved havnen i Hals. Staten har forgæves forsøgt at sælge isbryderne siden 2013.

Brancheformand Jens Quorning: Vanvittig efterspørgsel og dyre råvarer hæver priser på både

- Vi skal 25 til 30 år tilbage, hvor det gik lige så godt, som det går nu i bådbranchen. Der er prisstigninger på alt. Hele verden går amok med højere priser, og nu følger bådbranchen efter, siger Dragonfly-producent Jens Quorning, formand for Skib & Båd. Se interview.

Malik-stormen: Vandstanden går op nu - kan stige op til to meter over det normale

Søndag rammes Danmark af en stormflod, der giver udfordringer med oversvømmelser. Vandstanden er søndag morgen steget med over en meter i Nordsjælland og i Isefjorden. Send gerne billeder, så vi kan følge med på havnene. Vi viser de første fotos.