Gå til hoved-indhold

Har du styr på din båd?

Det er vinter, og båden på stativet i havnen er glemt til fordel for hjemmehygge og julegaveindkøb. Og der står den jo meget godt. Eller gør den?

Gratis delebåd-koncept udvides til København med X99'er

Men planerne er ikke helt på plads. Marc Skjerning forklarer til Minbaad.dk: - Projektet med X99'eren er stadigvæk på tegnebrættet, men det kommer til at bygge på de samme værdier som Snøvsen-projektet, Spækhuggeren i Marselisborg.

I dag rammer stormfloder hvert 20. år - i fremtiden kan det blive hvert andet

Sjældne vandstandstigninger vil i slutningen af dette århundrede blive langt mere almindelige. Ny forskning fra DMI kommer med konkrete bud på fremtidens målinger.

Sejler kæmper med at sætte sin Thurø 33 i stand - budget 600.000 kr.

Selvom Ralph Jensen er skrap til at lave det meste selv i en lade uden for Haderslev, løber det alligevel op. Han har været i gang med renoveringen i flere år, og der går måske yderligere to år, før båden flyder. Nu er 70'er-båden malet, og den er på ny bygget op indefra.

Skoleskibet Danmark sejler ikke til OL i Tokyo i 2021 efter vacciner trak ud

De olympiske lege 2021 bliver uden Skoleskibet Danmark på sidelinjen. I stedet skal eleverne ad to omgange krydse Atlanten til USA. Det første togt indledes i marts.

Sjov blog: Sejler sætter sit ...grej til salg

Jollesejladsen har skabt ubalance i Finn-sejler Martin Nielsens liv. Efter kun ét år i klassen må han handle. Læs blogindlæg med ægte sejlerhumor.

Hvem er din bedste sejlerven? Fortæl det og vind flotte julepræmier - konkurrence kører til 18.12

Vi udlodder fem lækre præmier fra Watski.dk og B-on-c.dk. Du kan på vores Facebookside vinde Viking Atlantic redningsvest, kikkert og tre gange Polermiddel fra 3M. Det sker, hvis du på Facebook skriver, hvem der er din bedste sejlerven. Fredag den 18.12 kl. 8.00 slutter konkurrencen.

Tre oplagte mandelgaver til sejlerfamilien

Forkæl de sejlerglade julegæster med en maritim mandelgave, der vil vække begejstring om julebordet - i hvert fald hos ham, der kan fremvise det spiselige frø. Minbaad.dk viser tre gaveforslag.

Fynboen Mikkel brugte et halvt år på at producere den bedste sejlsportsfilm siden årtusindskiftet

Sejlere fra hele verden er vilde med Mikkel Groths film ’Times Always Win’. Den hæderskronede video tager publikum med bag kulissen, når Groth fra Svendborg følger TP52-sejler Artur Sikorski i tiden op til Rolex Middle Sea Race 2019. Læs interview.

Levende billeder af X-Yachts' nye X5⁶

X-Yachts har solgt fem X5⁶. Én til Norge, én til Israel, én til Spanien og to til Danmark. Nu er der også en video med båden, hvor CEO Kræn Nielsen forklarer om nyheden, der koster omtrent det samme som en villa nord for København.