Gå til hoved-indhold
Artemis Racing er temmelig aktiv i diverse bådklasser og nu også i America's Cup. BMW Oracles Russell Coutts og Torbjörn Törnqvist har før sejlet sammen.Kapsejlads
Artemis Racing er temmelig aktiv i diverse bådklasser og nu også i America's Cup. BMW Oracles Russell Coutts og Torbjörn Törnqvist har før sejlet sammen.

Gule og blå klar til America's Cup

Torbjörn Törnqvist, formand for Artemis Racing, stiller op til den forjættede America's Cup med Royal Swedish Yacht Club. To AC 72ere bygges. Video.

Af Troels Lykke |

Artemis Racing bekræftigede i dag, at de er udordrer til den 34. Cup. De starter med en America’s Cup World Series i 2011-2012 og det kulminerer med en Challenger Selection Series i 2013. 

Rigmanden Torbjörn Törnqvist, formanden for Artemis Racing, er klar med sit hold og sin udfordrer-klub Royal Swedish Yacht Club, der er fra 1851 og ligger i Stockholm.

Over de næste tre år vil Artemis Racing designe og bygge to AC72-katamaraner. De vil også stille med hold i AC45 World Series.

Den store udfordring bliver at vinde udfordrer-serien og derefter slå BMW Oracle Racing i America's Cup i 2013.

Amerikanere styrer showet

Amerikaneren Paul Cayard, CEO for Artemis Racing, fortæller at landsmanden Terry Hutchinson skal styre den store kat.

Designet leveres af Juan Kouyoumdjian, der er kendt for sit vindende design i Volvo Ocean Race.

Tre hold er nu officielt med i det 34. America's Cup: BMW Oracle Racing og Challenger of Record - Mascalzone Latino og nu Artemis Racing.

Det næste stævne for Artemis Racing er Louis Vuitton Trophy 14. november i Dubai. Holdet er også med i RC44 World Championship tour, Extreme 40 Circuit og nu the America’s Cup World Series i AC45.

www.artemisracing.com

content-loader
content-loader
content-loader