Gå til hoved-indhold
Sagen er en belastning for Jørgen Ring, men Hellerup Sejlklub ser ingen anden udvej end at klage pt. Foto: Katrine BertelsenSejlklubber
Sagen er en belastning for Jørgen Ring, men Hellerup Sejlklub ser ingen anden udvej end at klage pt. Foto: Katrine Bertelsen

Christian Lerche: Den konkrete episode har jeg aldrig hørt om

I en af Hellerup Sejlklubs klager over personer tilknyttet Ynglinge Klubben, har en konkret sag vi beskriver, mellem Lucas Lier og Jørgen Ring, ikke noget med klagen at gøre.

Af Troels Lykke |

At Ynglinge-sejler Lucas Lier fra Hellerup Sejlklub evt. har følt sig forumlempet af Jørgen Ring, da han manglede madbilletter, hvor de to stod faretruende tæt på hinanden i januar i Sydney, har intet med klagesagen over Jørgen Ring og Dansk Ynglinge Klub at gøre.

Det slår Hellerup Sejlklubs bestyrelsesmedlem, Christian Lerche nu fast overfor minbaad.dk. Og noget som Hellerup Sejlklubs formand, Thorkild Pedersen, havde mulighed for at afvise i går 5. juni, da vi talte med ham.

- Den konkrete episode i beskriver i dag (mellem Lucas Lier og Jørgen Ring, red.), har jeg aldrig hørt om før og den er ikke genstand for vores klage til Dansk Sejlunions Ordensudvalg, siger Christian Lerche, der ikke fortælle hvad sagen så handler om.

Imidlertid har den konkrete sag, hvor Lier-holdet manglede madbilletter til slut ved VM i januar, som vi har nævnt i dag, fyldt meget hos samtlige af de Ynglinge-sejlere vi har været i kontakt med, men det har altså intet med klagen fra Hellerup Sejlklub at gøre, kommer det nu frem.

Tabersag for alle

Den konkrete sag ligner udefra en tabersag for alle, ikke mindst for Jørgen Ring, der har sit gode navn på spil og KDY der havde Jørgen ansat, men også Hellerup Sejlklub, der fører an i en meget personlig sag.

En sag som de ikke vil kommentere yderligere på, så længe sagen kører i Dansk Sejlunions Ordensudvalg. 

Ikke yderligere kommentar

- Jeg vil ikke kommentere indholdet i vores klager nu, da der i væsentlig grad skal findes løsninger mellem parterne og man skal ikke anklage nogle i medierne, siger Christian Lerche.

Han og Hellerup-klubben har længet gået efter dialog mellem parterne.

- Vi har forsøgt med dialog inden vi klagede og vi forsøger stadig af finde en løsning på sagen, siger Christian Lerche.

Læs også om sagen på KDYs hjemmeside

content-loader
content-loader
content-loader