Gå til hoved-indhold
Udstyr
Smuk er Petter Halvorsens juniorbåd. Foto: Jørgen Jensen
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Klassisk ny træbåd til unge

Skal en ungdomsbåd være af glasfiber? Bådebygger Jørgen Jensen har været i Norge og besøgt Petter Halvorsen, der har bygget en ungdomsbåd i træ, til dem der vil lære at sejle i et klassisk fartøj.

Af katrine bertelsen |

Jørgen Jensen skriver til minbaad.dk:

- Min ven Petter Halvorsen fra Risør i Norge har med sin passion for klassiske både designet og bygget en helt fantastisk og unik ungdomsbåd, Small Classic, til børn og unge der vil lære at sejle klassisk og ikke i plastikjoller.

- Med min egen passion for klassiske både synes jeg, at ideen helt utroligt godt tænkt, og spår den en lys fremtid. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer for den lille smukke båd.

- Nu håber jeg, at jeg i en nær fremtid får mulighed for at vise Small Classic til den danske ungdom. Jeg er sikker på, at de vil tage imod den med åbne arme og syntes den er sjov at sejle.

- Small Classic er den første i en serie af klassiske træbåde Petter Halvorsen vil fremstille til ungdommen. Small Classic er en lille stabil og let sejlet båd med tilpas sejlareal, til at kunne sejle i al slags vejr. Her skal man ikke være superatlet for at sejle, men nyde det smukke dæk og træmast.

Stor respekt til Petter for at få den skønne idé, og jeg håber at han får succes med Small Classic.

Hilsen Jørgen bådebygger

content-loader
content-loader
content-loader