Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Claus Landmark snuppede en 2. plads ved ORC VM i Kiel i 2014. Foto: PR-foto

ORC VM: Bank og Elvstrøm Sails klar med coaching

Elvstrøm-kunder får tilbud på sejl, et seminar med en trimekspert, meteorolog, ORC-official og coaching ved opstart af Jesper Bank ved ORC-VM i Skovshoved fra 15. juli.

 

Af Sara Sulkjær |

ORC VM kommer til Danmark – nærmere betegnet Skovshoved Havn fra 15. - 21. juli 2016. Hos Elvstrøm Sails er man fast besluttet på at være til stede med support for deltagerne med Elvstrøm-sejl. Som én af hovedsponsorerne vælger den sønderjyske sejlproducent derfor at spille på flere strenge.

On-site service og reparation

- Det er en stor begivenhed i sejlsportsverdenen, at ORC VM bliver afholdt i dansk farvande, og vi har derfor valgt at gå ind som en af hovedsponsorerne. Flere af vores gode ambassadører har allerede vist stor interesse, forklarer salgsdirektør, Per Weiskvist og fortsætter: 

- Vi har sat en eksklusiv pakke sammen til Elvstrøm-kunder, der indeholder gode tilbud på sejl, et seminar med en trimekspert, en meteorolog og en ORC-official, coaching ved opstart af Jesper Bank og Dobb Davies samt mulighed for løbende daglige tips til optimeringer. Endelig stiller vi op med on-site service og reparation, lyder de mange valgmuligheder.

Som én af hovedsponsorerne vil Elvstrøm Sails ligeledes være vært ved en velfortjent øl til alle deltagere – hver eneste dag under stævnet.

Get-ready seminar

- For os er det bestemt en storstilet indsats, men vi føler også i høj grad, at det er en begivenhed, der appellerer til vores kunder. Derfor synes vi også, at vi bør være synlige, fortæller Per Weiskvist, der ikke selv sejler med.

Til gengæld får han travlt med rigtig mange andre opgaver, da Elvstrøm Sails vil være til stede under hele stævnet. 

19. marts afholdes samtidig et seminar for de kunder, der har vist interesse i pakken. Seminaret afholdes på sejlloftet i Aabenraa og kommer omkring mange aktuelle emner i forberedelserne til sejladsen.

Trim din båd optimalt, kend ORC-reglerne, vær forberedt på sikkerhedskravene og kend farvandet omkring Øresund er overskrifterne på dagens program. Sidste tilmelding er 15. februar, men tilmeldingerne tikker allerede ind. 

- Vi glæder os meget til startskuddet her den 19. marts og selvfølgelig til selve sejladsen til sommer, slutter Per Weiskvist.
content-loader
content-loader
content-loader