Gå til hoved-indhold
Politiet fik flere anmeldelser om voldsom sejlads ved den populære badestrand. Her ses imidlertid en fredelig SUP-sejler, der tager armbøjninger. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Politiet fik flere anmeldelser om voldsom sejlads ved den populære badestrand. Her ses imidlertid en fredelig SUP-sejler, der tager armbøjninger. Foto: Troels Lykke

35-årig fik beslaglagt vandscooter i Aarhus

Hensynsløs sejlads fik politiet til at fratage vandscooter fra 35-årig mand ved Den Permanente, der ligger lige nord for Aarhus Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Opmærksomheden omkring voldsom sejlads med vandscootere er tilsyneladende blevet skærpet hos folk efter den voldsomme dødsulykke i København for nogle uger siden, hvor to amerikanske kvinder mistede livet.

Årets første sommerdag tiltrak torsdag en masse mennesker til havneområdet i Aarhus - inklusiv flere personer på vandscootere.

Østjyllands Politi modtog sidst på eftermiddagen flere anmeldelser om vandscootere, der sejlede for hurtigt og for tæt på kysten ud for Den Permanente, skriver politiet i en pressemeddelelse. Det skriver Lokalavisen Aarhus

"Vi er rigtig glade for, at folk kontakter os, når de ser de her vandscootere, der sejler hensynsløst og til fare for andre i havneområdet. Det skal vi have stoppet, og derfor sendte vi også med det samme en patrulje derned," siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Politifolkene lod som om at de forlod området for at lokke sejlerne ind til havnekanten.

Det bar frugt, og kort tid efter fik politiet fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for at have forvoldt fare for andre ved at have sejlet for hurtigt og for tæt på kysten. Vandscooteren er nu bragt til nærmere undersøgelse.

Kilde. Lokalavisen Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader