Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Peter Michael Jensen (tv.), som er i bestyrelsen i OK's Kreds Øst, overrakte i Helsingør donationen på 10.000 kroner til Per Bækgaard, stationsleder i Helsingør, og Kristian Hansen (th.), koordinator i Dansk Søredningsselskab. PR-foto

OK uddeler skulderklap og donation til Dansk Søredningsselskab

Det er vigtigt at understøtte gode initiativer, mener OK's kredsbestyrelse, som donerer 10.000 kroner til Dansk Søredningsselskab. Foreningen modtager pengene med kyshånd, for selvom deres indsats er på vandet, falder pengene et tørt sted.

Af Troels lykke |

Et godt initiativ, der lyser op og gavner samfundet. Sådan et initiativ er Dansk Søredningsselskab, og det fortjener anerkendelse.

Det mener energiselskabet OK's kredsbestyrelse, Kreds Øst, som derfor har valgt at donere 10.000 kroner til Dansk Søredningsselskab.

"Det gavner alle med større sikkerhed til søs, og OK vil gerne være med til at give et skulderklap til sådanne gode initiativer," siger Erik Larsen, næstformand i Kreds Øst.

Falder et tørt sted

Det er især det stærke frivillige engagement, der fik pilen til at pege på Dansk Søredningsselskab. Knap 300 frivillige fordelt på en række lokalafdelinger arbejder for sikkerheden til søs.

Hos foreningen vækker anerkendelsen og donationen stor glæde.

"Det er fantastisk og et kæmpe skulderklap. Det er penge, der går direkte til driften, så vi kan tilbyde forebyggende søredning, før det bliver farligt," siger Kristian Hansen, koordinator hos Dansk Søredningsselskab.

Foreningen assisterer fritidssejlere og andre bådejere ved ikke-livstruende situationer til søs, ligesom de står til rådighed for det officielle redningsberedskab til søs.

"Lige nu arbejder vi på at indkøbe redningsveste til alle vores frivillige. Og der falder pengene et tørt sted. Vi arbejder også på at få nye redningsdragter," siger Kristian Hansen.

Fakta om OK og OK's kredse

OK er et dansk andelsselskab, ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere
Med tre kredsbestyrelser, fordelt på Kreds Øst, Kreds Nord og Kreds Syd, er formålet at sikre lokal repræsentation og medvirke aktivt til, at områdets interesser indgår i virksomhedens generelle forretningsstrategi

OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, el, biogas, brint, mobiltelefoni og forsikringer
OK støtter sammen med lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet.

Foruden sporten støtter OK arbejdet i SOS Børnebyerne, Dansk Handicap Idræts-Forbund, Hospitalsklovnene, Mødrehjælpen mv.

content-loader
content-loader
content-loader