Gå til hoved-indhold

Vibeke vil jorden rundt uden sejlerfaring

Jeg havde lyst til at udfordre mig selv, kaste mig ud i noget, jeg ikke havde prøvet - også mentalt, siger 33-årige Vibeke Svenningsen, som særligt frygter grundstødning på rev efter Atlanten.

Sejlads: 5 ting du lærer om dig selv

Uanset årsagen er der bare tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at hænge ud med dine ”boat-mates” - og hvor de ligeledes ikke har lyst til at hænge ud med dig, skriver Hillary Federico.

Seatravel: Bådcharter i kraftig vækst - også i Grækenland

- Den moderne sejler zapper rundt og vil også nå at spille golf og på skiferie. Derfor er der en stigende efterspørgsel på ”cremen”, forklarer Niels Kjeldsen fra Seatravel.

Bøje: Til kamp mod arvefjenden med Niels Jeppesen (2)

- BPF var selvfølgelig stukket af i mørket. Det var også lige hans vejr. Med BPF langt foran kunne man tage den med ro. Men sådan gjorde Niels ikke, blogger Bøje Larsen.

Bøje: Til kamp mod arvefjenden med Niels Jeppesen (1)

- Jeg havde indtryk af, at Niels og hans bror Lars anså den gamle sejlnar (mig) for netop at være en gammel sejlnar. I dag, hvor dette skrives, er han lige fyldt 60, blogger Bøje Larsen.

Signe: Frygten for rotter

Sammen var de sejlet til Bimini og efter et par dage i en marina, opdagede de, at de havde fået en ubuden gæst, netop som vennernes mirakuløst var forsvundet, blogger Signe Storr om rotteproblemerne.

Guide til lovlig sejlads i havvindmølleparker

Marine Coordination Manager, Peder Rosenberg Pedersen fra DONG, gør opmærksom på at sejladsen igennem vindmølleparken skal planlægges, fortæller duelighed.dk

Vinter i LM 27: Den kvindelige synsvinkel

- Mere end halvdelen af hans tekster angår ofte kahytsindretningen, hynderne og skabene. Her får den ikke for lidt, blogger Bøje Larsen om bådsælger Martins annoncer.

Vinter i LM 27: Kvinder falder ikke i vandet

Jeg havde på forhånd sagt, at de skulle have gummisko med. Så siger den medbragte, at det havde hun glemt. Jeg: Jamen så tag dine sko af – hun havde ingen strømper på, blogger Bøje Larsen.

Signe på vej til Cuba i Allegro 30

Signe og Henrik sejler nu fra Key West i USA og direkte til Cuba, medmindre vejrudsigten ændrer sig markant. Eksotisk ø springes over.