Gå til hoved-indhold

Eftersøgning af sejler opgivet

Eftersøgningen af en 52-årig amerikansk sejler, hvis båd strandede på Falster fredag blev indstillet lørdag. Politiet har problemer med at identificere ejeren.

Ny bog: Et år for egne sejl - På langtur med familien

Rikke Sandgren Stenbøg fra Bisserup, Sydsjælland, har nu skrevet en bog om at sejle 13 måneder med sin familie på en 36 fods sejlbåd.

 

Anmeldelse: Sejlerkogebog til turen - fx grillet makrel

Morten W. Madsen – også kaldet HUBA – sejler og fhv. trommeslager i Kim Larsens band BELL-STAR, har begået en kogebog, med masser af nemme opskrifter til sejlerferien.

Hobie Tour de Øresund i medvind

Ud fra devisen at medvind er godt, sejlede Hobie Cat fleet 815 den første Tour de Øresund i weekenden. Fra Kastrup til Hornbæk via Ven og Nivå.

SOK hjalp forliste sejlere i Atlanten - køl rev sig løs

Selv i Atlanterhavet var hjælpen nær, da et dansk sejlerpar forliste med deres sejlbåd godt 500 sømil øst for Bermuda. En opringning til SOK reddede dem.

Claus Rønnow: Det er OK at bruge sin motor

Selv om mange sejlere er lidt uvillige til at bruge motoren, er det OK at bruge motor, en gang imellem. Og så har den godt af det! Det skriver vores klummeskribent.

To danske sejlere reddet ved Bermuda

En sejltur fra Bermuda til Azorerne udviklede sig lørdag eftermiddag dramatisk for to danske sejlere, da deres båd pludselig begyndte at tage vand ind.

Sejlere i havsnød lørdag

Lørdagens hårde blæst gav travlhed på de forskellige redningsstationer landet over. To sejlere gik på grund ved Bønsvig Strand, og en tysk sejler gik i nødhavn i Kerteminde.

42-årig lystfisker druknede forleden - ingen vest

Sidste år druknede 16 personer på landsplan, 15 af dem havde ingen redningsvest på, viser en opgørelse fra Søsportens Sikkerhedsråd. Det skriver TV2 øst.

 

Rønnow: Oplevelserne er lige foran dig

Det behøver ikke at være delfiner på Atlanten – det kan være marsvin i Kattegat. Det behøver ikke at være det særlige lys på Amalfi-kysten – det kan være en smuk solnedgang over Helnæs.