Gå til hoved-indhold

Flemming, Elisabeth og Anton skal i Stillehavet - med pauser undervejs i Hanse 540E

Sidst vi hørte fra familien Lauridsen/Markussen, var de på vej hjem til Danmark med fly og efterlod båden på øen Curacao, nord for Venezuela. Familien var i tvivl om fremtiden og om de skulle sejle båden hjem eller fortsætte. Nu er Flemming på St. Martin og venter på familien.

 

Signe: Tilbage om bord i Portugal - men vi kan ikke sejle

Signe Storr og Henrik er tilbage på deres båd i Portugal efter at have haft problemer med pas og visum hjemme i Danmark i fire uger, men i Portugal går tingene heller ikke efter planen.

Hanstaiger: Verdens måske mindst kønne flerskrogsbåd ligner et rumskib

Der er bygget tre af den 19,72 meter lange og 10 meter brede Hansteiger, da producenten forklarer at man ønsker at den skal være eksklusiv at eje. Vi så den på Mallorca tidligere i år og skønhed er ikke det første ord, der falder os ind, når vi ser trimaranen.

Aarhus-København på 9 timer - sejlere fra Oure Kostgymnasium loggede 27,8 knob i VO 70er

Sejleverne fik noget af en oplevelse på en jordomsejler med 27 knob i Kattegat med prof-sejleren Jens Dolmer på en VO70'er, der tidligere har været med i Volvo Ocean Race. Nu hedder den Trifork og har fået foils på. 160 sømil sejlet på 9 timer i 10-15 m/sek. fra vest.

Unge københavnere på Fællesskibet: Et bæredygtigt sejlerliv med solceller og vindmølle

Mikala Helwigh Kamper på 28 år og Morten Risom på 30 år er på vej til Middelhavet i Njord i en 44 fods one-off havkapsejler. De forlod Gammel Kalkbrænderihavn i København i juli måned. Nu er de nået til Cascais med skiftende besætning om bord. De frygter Spækhugger-angreb.

Signe tilbage i Danmark for at søge amerikansk visum til Dansk Vestindiske øer

Signe Storr har derfor efterladt Capibara i Portugal og er taget til Danmark for at få sit visum - men det går ikke helt efter planen.

Sejlskibet Mormor fra Odense: Det vigtigste er ikke hvor vi havner, men at vi gør det

Familien Haunstrup fra Odense sejlede mod Middelhavet i sommeren 2021. De savnede tid med hinanden, og efter mormors død blev livet endnu vigtigere at leve. Nu er de hjemme igen efter 14 måneder fra Danmark. Pengene slap op. Båden lod de blive og livet leves anderledes nu.

Signe: Problemet med at se sejlsport på YouTube er…

Er det dårligt for ens parforhold at se sejlervideoer på YouTube, når man selv sejler? Og kan man mon sammenligne det med at se internetporno? Dette spørger Signe Storr om, efter hun har gjort sig en ubehagelig opdagelse.

Jan og Josefine stak af fra hamsterhjulet - nu nyder de Portugal - men frygter Spækhuggere

Efter to år med forberedelser og et liv i sparsommelighed drog Jan Dahl og Josefine Jørgensen fra Egå den 7. august afsted på jordomsejling i deres 50 fods Bavaria. - Motoren skal sættes i bak, hvis vi møder Spækhuggere, der angriber roret, fortæller de til TV 2 Østjylland.

Trine Røge Sund i Caribien: Angsten for at sejle skal ikke smadre vores drøm

Trine og Søren og deres tre børn er i Caribien. Det har ikke været nemt at komme dertil, for Trine udviklede allerede inden afgang fra Danmark en voldsom angst for at sejle. Men det skulle ikke ødelægge deres drøm om to års langturssejlads. Cille Rosentoft taler med Trine på Grenada.