Gå til hoved-indhold

Trimaranen Neel 47 vinder pris på baggrund af 10.000 offentlige stemmer

'Multihull of the Year'-titlen går til det franske værfts fjerde trimaran i serien. Båden skal fremme det sociale samliv ombord, samtidig med at den enkeltes mulighed for privatliv opretholdes.

Coronavirussen får Trine og Vitus til at udskyde drømmerejsen med ét år

2020-planen slår revner for det unge kærestepar, der havde drømt om at vende stævnen mod Caribien den 21. juni. Nu håber sejlerne at bruge ventetiden i Norge.

Sally Lou, Sanne og Troels er i karantæne ved Nuku Hiva i Stillehavet

Dét, der for familien Ørnebjerg Bækholm skulle byde på naturoplevelser, kulturmøder og frihed, er nu erstattet af karantæne på båden i Fransk Polynesien. De har udelukkende mulighed for landgang hver 4.-5. dag for at proviantere. Cille interviewer.

Cilles blog: Corona-lockdown og Atlanterhavskryds minder om hinanden

På visse punkter har det nuværende lockdown og et Atlanterhavskryds mange ting til fælles. Lidt plads, ingen forlader båd/lejlighed, mange mennesker samlet og kedsomhed. På andre punkter er det hinandens modsætninger. Den vigtigste modsætning er følelsen af FRIHED.

Wafande skælder ud på kok over Atlanterhavet med Bank og Kirketerp om bord

Reality-tv til søs fra Lanzarote til St. Martin. Jesper Vollmer fremstår normalt som en rolig og afbalanceret herre. Sangeren Wafande mener noget andet om den 45-årige kok. Det kommer frem i 4. afsnit af 'Over Atlanten', hvor det ikke kun er på havet, at bølgerne går højt.

Familien Riber er strandet på deres langtursbåd i Italien under COVID-19

I en måned har danskerne været fanget i coronavirussens epicenter. Hjælpsomme lokale og madkøb på flere tusinde kroner skaber tryghed i det ellers usikre land. Læs minbaad.dk-interview og se familiens 20 minutter lange videoblog.

America's Cup-sejler skruer tempoet ned for at tage på langtur med familien

Chris Draper, der har deltaget i de største, internationale kapsejladser, satte i 2017 prof-sejladsen på pause for at hellige sig familien i Caribien. Læs om Drapers oplevelser på familiens engelsksprogede blog.

Allan og 400 andre langtursejlere er på 6. uge i corona-karantæne på Martinique

53-årige Allan Røhr er spærret inde på sin Dufour 40. De franske myndigheder har bestemt, at han ikke må forlade sin båd på nærmest ubestemt tid. Lige nu har han i praksis været låst på ankerpladsen siden midten af februar. Han overvejer at forlade båden til maj, da Udenrigsministeriet kan få ham…

ØRC-sejlads fejrer 10-års jubilæum - tilmelding åben

180 billetter er på højkant til den populære Øresund Rally for Cruisers (ØRC). Jubilæumsudgaven byder atter på festmiddag i Malmø, inden de festklædte sejlere vender stævnen retur mod Hellerup.

 

COVID-19 kan spænde ben for Trine og Vitus’ drømmerejse i Bandholm 35

Den 21. juni vender det unge kærestepar fra København stævnen mod Caribien – hvis coronavirussen vel at mærke tillader det. Både en plan A, B og C er i støbeskeen.