Gå til hoved-indhold

America's Cup-sejler skruer tempoet ned for at tage på langtur med familien

Chris Draper, der har deltaget i de største, internationale kapsejladser, satte i 2017 prof-sejladsen på pause for at hellige sig familien i Caribien. Læs om Drapers oplevelser på familiens engelsksprogede blog.

Allan og 400 andre langtursejlere er på 6. uge i corona-karantæne på Martinique

53-årige Allan Røhr er spærret inde på sin Dufour 40. De franske myndigheder har bestemt, at han ikke må forlade sin båd på nærmest ubestemt tid. Lige nu har han i praksis været låst på ankerpladsen siden midten af februar. Han overvejer at forlade båden til maj, da Udenrigsministeriet kan få ham…

ØRC-sejlads fejrer 10-års jubilæum - tilmelding åben

180 billetter er på højkant til den populære Øresund Rally for Cruisers (ØRC). Jubilæumsudgaven byder atter på festmiddag i Malmø, inden de festklædte sejlere vender stævnen retur mod Hellerup.

 

COVID-19 kan spænde ben for Trine og Vitus’ drømmerejse i Bandholm 35

Den 21. juni vender det unge kærestepar fra København stævnen mod Caribien – hvis coronavirussen vel at mærke tillader det. Både en plan A, B og C er i støbeskeen.

Hvad kan corona-krisen betyde for langturssejlere her og nu?

Hispaniola sejlede fra Danmark i juli 2019 med planer om at nå hele jorden rundt. Nu er de planer sat på pause pga. corona-virus. Vores blogger Cille Rosentoft har talt med en frustreret besætningen på en Jeanneau Trinidad 48, som lige nu befinder sig ved San Blas-øerne i Caribien.

 

Tursejleren skal gå efter en selvpolerende bundmaling

Har du sørget for at skaffe bundmaling til foråret? Hvis du har viser vi igen produkter til tursejleren. Farten er ikke i top på turbåden, og derfor skal sejleren finde en maling, der polerer godt, fortæller eksperter. Se tre produkter, der er optimale til tursejlads.

Vil du gaste gratis på Beneteau First 45 fra Bahamas til Europa

Skipper Ole Quitzau lokker med sejlereventyr på en 45-fods sejlbåd. Selv skal han sejle sin nyligt indkøbte 63-fods sejlbåd. De to både skal følges ad hjem mod Europa fra Caribien. Se ruter og datoer her.

Svigerfars båd lå og kaldte på os til tre års jordomsejling

Troels Bækholm, Sanne Ørnebjerg og Sally Lou på 4,5 år stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019. De har planlagt tre års jordomsejling og er nu - efter otte måneders sejlads - nået til Galapagos. Her er alt, hvad de drømte om og mere til. Cille Rosentoft interviewer.

Drømmen om 10-15 års langturssejlads i Luffe 54 forliser for Jakob og Mikkel

De to eventyrlystne unge fra Skive har sat Luffe 54’eren til salg, et gør-det-selv-projekt. Personligheder og forventninger var i sidste ende for forskellige, fortæller de i interview.

Ny langtursejlerbog om at sejle jorden rundt: Med Kronborg om bagbord

Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger bolig og ejendele, for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016. Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen.