Gå til hoved-indhold

Cille på St. Martin - orkaner ramte hårdt

Langtursblogger Cille fortæller om, hvordan det var at vende tilbage til St. Martin efter flere orkaner havde lagt vejen forbi. Ødelæggelserne har gjort indtryk på alle, skriver Cille.

Langtursblogger Cille skal vænne sig til modvind

38-årige højgravide Cille Rosentoft og familie er nu i St. Martin i Caribien, og tænker tilbage på modvindssejladser, som alle bliver sammenlignet med en tur i Køgebugt.

DR-udsendelse: Bådebygger sejler gennem Nordvestpassagen

Det er ikke ufarligt at krydse det iskolde farvand mod nord, må Erik Peitersen og to venner tidligt konstatere. Se det første program af fire på DR TV.

Cille er ny langtursblogger på minbaad.dk

Cille Rosentoft og familie er lige nu i Caribien på deres Bianca 420. Vi følger nu, sammen med DR, københavnernes langturssejlads, der nu har foregået i halvandet år.

Boganmeldelse: Emil kan også blive bange

Bag det rolige skipperblik har til tider været en snert af frygt, når Havana har kæmpet sig gennem farlige revpassager og voldsomt vejr. Sara Sulkjær anmelder Alt godt fra Havana.

Malene: De færreste går i havn med pletfrit tøj

I ny bog til støtte for de caribiske orkanofre bliver selv medforfatter Malene Wilken imponeret. Modsat de fleste sejlere formår Søværnets besætning at holde uniformen ren under sejlads, blogger hun.

Oplevelsesturisme på skonnert - for den store pengepung

Tremastskonnerten Linden renoveres nu til togter i arktisk farvand og de varme lande, hvor den skal sejle med betalingsstærke kunder. Under charterturene vil Rasmus Jacobsen rykke gæsternes grænser.

Signe i Holland: Plastik i skruen gav problemer ved broer

Capibaras hjemrejse igennem Europa til Danmark syntes at være en never ending story, fortæller Signe Storr fra den svenske Alegro 30er. Hun sejler med kæresten Henrik, der er skipper.

Sejlere og forfattere skriver bog til støtte for ofre af orkan

9 danske langturssejlere og forfattere skriver nu 'I Mod en ny horisont'. Overskud af bogsalget hjælper Caribien efter orkanen Irma. Signe Storr og Malene Wilken fra minbaad.dk bidrager.

Mikkel og Emil deler unik sejlads og hjemve i ny bog

Kom med bag facaden, når Mikkel Beha og skipper Emil fortæller om store sejloplevelser og savn i bogen 'Alt godt fra Havana'. Turen går denne gang fra Stillehavet til København.