Gå til hoved-indhold

Voxpop: De unge er vilde med tursejlads

Hurtige joller og sportsbåde er ikke et krav fra de sejlende unge, der nyder det hyggelige havneliv. Det fortæller deltagerne til minbaad.dk på årets Ungdomscruise, som atter blev en stor succes.

Ungdomscruiset spreder sig som ringe i vandet - fordoblet på tredje år

110 unge er samlet i Det Sydfynske Øhav, hvor de for tredje gang har slået deltagerrekord. Både nye og erfarne sejlere er hoppet ombord.

Langtursblogger Cille hjemvendt til Danmark: Det var det hele værd

Cille Rosentoft og familien er netop hjemvendt efter to års langturssejlads i Bianca 420. Men hvordan lander man lige og får ro på efter to år på verdenshavene, spørger Cille.

 

Cille og familien på vej hjem til Danmark: Vi har nået en mur

Familien Rosentoft er nået til Frankrig, efter en tur på 1300 sømil, som familien var mindre begejstret for. Familien kan mærke de er på vej hjem til Danmark nu, både fysisk og mentalt.

Den svenske skærgård lokker med smukke ankerpladser

Unik natur og øde bugter venter hos vores svenske naboer. Bo Larsen satte første gang kursen mod skærgården sidste sommer, hvor særligt de gode afmærkninger overraskede.

Georg Stage vil sejle to årlige togter med unge

Skoleskibet Georg Stage vil fordoble antallet af årlige togter, efter at skibet har tre gange flere ansøgere, end det kan optage. Direktør Asser Amdisen forventer allerede fordobling fra næste år.

Begejstret langtursblogger Cille på Azorerne efter Atlanterhavskryds

Familien Rosentoft er kommet i land på Azorerne efter 21 dage over Atlanterhavet. Familien er blevet en del af sejlerhistorien, efter at være vokset med opgaven som familie.

Sejler var tæt på at dø under Sagitta 35-uheld

Ulykken på Tåsinge kunne have fået tragiske konsekvenser for sejler, der hjalp under søsætningen. Sagitta’en er nu begæret totalskadet. - Vi må tørre øjnene, fortæller bådens ejer, Peer Modal.

Langtursblogger Cille om Atlanterhavskryds med nødstop og bådbaby

Cille Rosentoft og familien har nu krydset Atlanten. Problemer med autopilot og en bådbaby ombord har givet bekymringer, men det betyder pludselig ingenting, fortæller Cille.

To erfarne sejlere savnet på Atlanten - kystvagten har opgivet

2. maj udsendte langturssejlere fra Italien et sidste nødsignal ombord på en 47-fods Beneteau. Håbet er, at sejlerne befinder sig i redningsflåden, fortæller en italiensk sejler til minbaad.dk