Gå til hoved-indhold

Signe i cruiser-by med poker, yoga og vandgymnastik

I Bahamas og andre steder i Caribien, er der små cruiser-byer, og vi er nu sejlet til det mest populære samlingssted for cruisere i Exumas; George Town. Læs også om svømmende grise.

Malene: Sådan forberedes langturssejlads mentalt

Vi kender drejebogen til det almindelige liv og er godt i gang med at leve det. Har gode jobs, et fantastisk netværk og sunde interesser, skriver Malene Wilken i dagbog ét år inden afrejse.

Kurs mod fjerne kyster tirsdag aften kl. 20

Familien Beha Erichsen ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Se hvor Vanuatu med 185.000 indbyggere ligger.

Signe på Exumas: Vækket af tågehorn midt om natten

- Vi blev vækket lidt før midnat, da nabobåden blinkede med sin lommelygte imod os og tudede i sit tågehorn, blogger Signe Storr, da to ankre pludselig rev sig løs i Caribien.

Mumificeret lig sad i kahytten på sejlbåd

Liget af en mumificerede 59-årige tysker blev fundet 40 kilometer fra kysten øst for Filippinerne. Om bord fandt man fotoalbums, dåsemad, tøj og personlige papirer.

Signe i Nassau: Vi har fanget en Mahi Mahi

Vi var på vej mod Nassau, Bahamas hovedstad, da fiskelinen begyndte at løbe, men eftersom vi er totalt uerfarne, begyndte en hel del nye udfordringer, blogger Signe Storr.

Signes søde liv - foto-shoot på Bimini

Midt i morgenkaffen fik vi selskab af en håndfuld motorbåde, der viste sig at være et film-crew med modeller og stylister, skriver Signe Storr efter sejltur fra Miami til Bahamas.

Signe i Miami: Gør vi noget helt forkert?

- Tidligt om morgenen rev vores anker sig løst for anden gang i denne sæson, og vi var på vej ind mod land!, blogger Signe Storr efter fejlagtig vejrmelding.

Tursejlads med Troels og Mikkel

TV 2 FRI har tirsdag 9. februar kl. 21.00 premiere på serien 'Nordkaperen i Grækenland', men TV 2 starter allerede kl. 20 med Mikkel Beha.

Signe på Cuba: Dyr Lada-taxi og billig rom

Turistpriserne er ofte høje – omtrent danske priser – og det er selvom, du kører taxi i en gammel Lada, der er ved at falde fra hinanden!, blogger Signe Storr fra Cubas hovedstad, Havana.