Gå til hoved-indhold

Sejlerferie i Danmark – hvad koster det?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Skal der lejes båd i sommerferien skal det være snart. Vi har tjekket hvad det skal koste, at leje en båd i en uge.

NATO advarede lystsejlere mod pirater

Måneden før Kalundborg-båden ING blev bordet af pirater, opfordrede Natos indsats mod pirater kraftigt lystbåde til ikke at sejle i Adenbugten. FTFL kritiseres for ikke at advare på hjemmeside.

Sikkerhedsstyrker presser pirater i bund

Der lægges lige nu et massivt pres på de pirater, der holder syv danske gidsler fanget på Dynamic 43eren Ing fra Kalundborg. Somalia afskærer piraters udvej og telefonforbindelse.

Langturssejlerne laver indsamling til Ing

Sejlerne på den kaprede Dynamic 43, Ing, får nu støtte fra langtursejlerne. Vi giver her konto nummeret videre og en forklaring fra FTLF om deres initiativ.

Somaliske pirater: Alle sejleres mareridt

Det kan have lange udsigter før de kidnappede danske sejlere bliver løsladt. Det er alle sejleres mareridt, siger Mikkel Beha Erichsen, søn af Troels Kløvedal.

Natorps blog: Den frie adgang til at sejle

Mandag eftermiddag fik jeg et af den slags opkald, som jeg slet ikke havde forestillet mig, at jeg ville få som formand for Dansk Sejlunion. Læs Hans Natorps blog om de kidnappede sejlere.

Aktiv ø-ferie på Endelave

Øen ved indsejlingen til Horsens fjord, har planlagt et alsidigt ferieprogram til sommer, for øens børn og unge samt børnefamilier udefra.

Dansk sejlskib kapret i Det Indiske Ocean

Et dansk sejlskib med syv personer om bord er den 24. februar kapret i Det Indiske Ocean. Om bord er fire voksne og tre børn - alle danskere, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice ifølge Ritzau.

Drab i Aden Bugt måske beordret fra land

Drabet på fire amerikanske sejlere i Aden bugten rejser flere spørgsmål end der er svar. Var drabene en følge af den amerikanske flådes indgriben, eller blev drabene beordret fra land af andre pirater.

Fire lystsejlere slået ihjel af somaliske pirater

Det fortæller berlingske.dk med breaking news. Sejlerne deltog sammen med andre både i en langturssejlads fra Phuket i Thailand.