Gå til hoved-indhold

Nyt partnerskab skal fremme sejlerturismen med udgivelse i havnene

Til sejlersæsonen 2022 springer magasinet Sejlerens ud i en ny specialudgave med flere artikler, sejlerrelevante oplysninger for de mange nye sejlerfamilier og naturligvis havnebeskrivelser fra de danske lystbådehavne. 

Havnemester søges til Aarhus Havn - hjemstedet for gamle træskibe og sejlerlandsholdet

Efter 14 år har havnemesteren i Aarhus valgt at gå på pension, og en ny leder får derfor muligheden for at trække i arbejdstøjet. En leder, der skal favne bredt, og som skal formå at samle de mange brugere af havneområdet.

Marina Minde i Flensborg Fjord kåret som Årets Havn 2021 for høj service og gode faciliteter

Marina Minde, der har Gråsten Sejlklub på matriklen, løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn. – Marina Minde er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Årets Havn skal uddeles for 14. gang - hvor har du følt dig ekstra velkommen? Stem nu

Frem til den 15. november er det muligt at deltage i afstemningen om årets havn. - Når du stemmer, er der er en fin el-foldecykel på højkant som førstepræmie, lover Danske Tursejlere.

Allinge Havn nomineret til "Danmarks Smukkeste Havneområde"

Allinge Havn er blandt andet nomineret på grund af de mange gamle havnebygninger, der fortsat ligger omkring havnen. Du kan stemme på Allinge Havn eller en af de andre 14 nominerede havne på historiskehuse.dk.

Sejlere tømmer toiletterne ulovligt i havnene, viser undersøgelse

Mange danske lystsejlere tømmer ulovligt deres toiletter i vandet, bekræfter flere havne. En rundspørge hos 125 havne, udført af Marina News viser, at miljøtankene på 20 pct. af havnene aldrig bliver brugt.

 

Masser af aktivitet til Marina City Dag i Kolding - ny havn på vej med 1.000 bådpladser

Med et tætpakket program lørdag 15. oktober vil parterne i Marina City-samarbejdet skabe opmærksomhed om Marina City-projektet med byudvikling og en ny marina. På programmet er alt fra besøg af en redningshelikopter til foredrag med OL-guldvinder Martin Kirketerp.

Ni ejere har ikke svaret - nu fjerner Kerteminde kommune deres lystbåde

Fristen er udløbet for ni sejlere, der - heller - ikke kommer på vandet til sommer. To bådejere har svaret på henvendelsen og står nu over for et omfattende renoveringsprojekt, som skal indledes i vinter, påpeger kommunen.

Projekt Grenaa Marina - flyt på vandet og parker lystbåden i forhaven

Ti husbåde med havudsigt og privat bådparkering er på tegnebrættet i Grenå. Det er Zunshine Living, der står bag husbådene, som har vand- og kloaksystem som på land. Udstillingsmodel er netop sat til salg for 2.595.000,00 kr.

Rungsted Havn udvider og får 200 nye bådpladser, havbad, udspringstårn og meget mere

Havnen står overfor en ambitiøs udvidelse til 179,3 millioner kroner, som skal gennemføres over de næste fire til syv år. Forventningen er, at den første spade stikkes i jorden i 2023. Projektet skal stå færdigt i 2026.