Gå til hoved-indhold

Sommerhavne: Rødvig er mere end et stop-over

Én nat i Rødvig er ikke nok. Området fortjener mere og kan bl.a. byde på fantastiske Stevns Klint, restaurant med værftsudsigt og smart bogbytte-central, fortæller Kenneth Boa.

Sommerhavne: Se sæler og kør gratis med bus i Østerby

Sejl mod Østerby Havn på Læsø. Her er ikke mange seværdigheder, men speciel natur og hyggelig havnestemning, fortæller OE 32 sejler Bo Larsen, der filmer fra havnen.

Sommerhavne: Mårup med den rodede fortid

Havnen på Samsø skiftede flere gange hænder i 90’erne og var endda lukket med jernstolpe i en periode. Nu kan havnen og dens omkringliggende natur igen nydes af sejlere.

Østjyske havne går sammen - vil tiltrække flere gæstesejlere

19 havne i det midtjyske Østjylland har skabt sejlerdestinationen Det Blå Østjylland - Vikingernes Farvand. Indsatsen skal lokke flere sejlere gennem et online sejler- og inspirationsunivers.

Bookingen af havnepladser igen åben i Ballen Havn på Samsø

Sejlerne valfarter hvert år til øen i Kattegat. Efter halvanden måned er det atter muligt at sikre sig en plads i havnen inden ankomst, men uge 29 under Samsø Festivallen er havnen presset i bund.

Sejl til 15 havnefester eller koncerter over hele landet

Lyt til populære musikere, tag del i lokale aktiviteter eller gå på jagt på kræmmermarkeder. Havnefesterne rummer tiltag for hele familien. Se en længere liste fra havneguide.dk.

Havnechef Thomas Fog: Marselisborg Havn håber på udvidelse

Bådpladser er udsolgt, og der mangler tit gæstepladser i den sydlige havn i Aarhus, forklarer havnens chef i et interview med minbaad.dk. Men først skal der en politisk godkendelse igennem.

Ny rekord på Havnens Dag - 140.000 danskere deltog

Rekordmange tog imod jordomsejler Theis Erichsens invitation og lagde vejen forbi den lokale havn i lørdags. I Brejning måtte de droppe åbningstalen.

Jordomsejler Erichsen inviterer til Havnens Dag lørdag - 100 havne klar

100 havne åbner dørene for nysgerrige besøgende med ambassadør Theis Erichsen i spidsen. Danskerne skal få øjnene op for havnens mange forskellige tilbud, håber eventyreren.

Nivå Havn - kroferie til havs med museumsbesøg og cykel

Nivå Havn forsøger sig med nyt tilbud til tursejlere i Sundet, Harbour Holiday. Et weekendtilbud med havneplads, mad og oplevelser, en slags kroferie til havs, siger Andreas Ørndrup Jensen fra Restaurant Lagunen i Nivå.