Gå til hoved-indhold

Alternativ parkering i Middelfart

Måske var der optaget på campingpladsen, i alt fald har denne autocamper valgt et alternativt sted at campere. OL-sejler Peter Lang var på havnen.

Sejlerne dør i havnene

I 2013 omkom i alt 10 sejlere, og antallet er heldigvis faldet i forhold til 2012. Seks af dødsfaldene kunne måske være undgået, siger Steen Wintlev fra Dansk Sejlunion

Trygfonden tester selvlysende havne-stige med solceller

En redningsstige i en havnekant kan betyde forskellen på liv og død for en person, der er faldet i vandet. Se indslag på dr.dk

Når havnen svigter bådejeren

Under stormen Bodil i vinteren 2013 sank mange både. I Vallensbæk Havn fik en bådejer sig en sur overraskelse, da forsikringen ikke dækkede hans sunkne båd. Pladsen havde nemlig status som B-havn.

Reddet af russisk undervandsbåd

Besætningen på den russiske atom-ubåd ”Voronezh”, reddede en 11-meter motorbåd med fem om bord, der var løbet tør for brændstof under en storm i Barentshavet.

Vandscootere terroriserer Lillebælt

Igen i år er Lillebælt invaderet af vandscootere. Især ved Haderslev er plagen massiv, men mange steder er det ulovligt at sejle med vandscooter.

Bådudlejning med solcellebåde åbner på Islands Brygge

Så er der atter tilbud til glade Københavnere og turister, der vil have en dag på vandet. Det nystartede firma Goboat åbner for udlejning af solcelledrevne både.

Oprydning i Aarhus Havn - se nu TV 2 indslag

For at skabe et godt naboskab mellem havnens brugere og havnens beboere, ryddede over 40 frivillige op på og i Aarhus Havn. Projektet hedder Ren Havn.

Dusør gives i Ishøj Havn

Står du og mangler en havneplads i Københavnsområdet, får du 1000 kr. i dusør, hvis du vælger Ishøj Havn.

Sejlklub er til autocampere i stedet for børn

Formand for Sejlklubben Rødvig Stevns vil ikke lefle for børn på havnen. En legeplads må vige for autocampere, mener han.