Gå til hoved-indhold

Vejles J/70 projekt modtager 25.000 kr. fra Jelling Sparekasses Fond

I Sejlklubben Neptun Vejle ved man hvordan man skaffer penge. Og med støtte fra Jelling Sparekasses Fond kan klubben nu fortsætte projektet: At skabe brobygning mellem ungdoms- og voksenafdeling og samtidig starte nye tiltag.

Sejlklubben Neptun Vejle får DIF og DGI-støtte til J/70 projekt

Pengeregn fortsætter i Østjylland. Sejlklubben Neptun Vejle, der for nylig fik en J/70er forærende, har nu også fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI`s foreningspulje. Pengene er til at skabe bro mellem ungdoms- og voksenafdeling og starte nye tiltag.

World Sailing ændrede sig ikke: Skuffelse. Frustration. Ærgrelse.

Sådan skriver Dansk Sejlunions formand, Line Markert. og uddyber fra årsmøde på Bermuda. - Vi har arbejdet for en mere moderne, fleksibel og effektiv governance struktur for World Sailing. Det lykkedes ikke.

Klubkonferencen er sejlsportens folkemøde - 230 er klar - plads til flere

Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (15.-16. nov.) dækker sejlsporten bredt. I år med særligt fokus på "eventyret" i sejlklubben. Også DH-sejlads er blandt de udvalgte temaer. Man kan stadig nå at melde sig til.

 

Dansk Sejlunions bestyrelse sætter eventyret til søs på dagsordenen

Formandsblog fra Line Markert - denne gang som om bl.a. Klubkonferencen midt i november, hvor der i år vil være fokus på eventyret som tilbud til især børn og unge.

60 designerstole stjålet fra Aarhus Sejlklub

Dårlig nyt for Aarhus Sejlklub da 60 designerstole forsvandt, da tyve skaffede sig adgang til klublokalerne på Aarhus Lystbådehavn.

Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indgår samarbejde om sikkerhed

For at styrke sikkerheden omkring aktiviteterne har Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indledt et samarbejde omkring at øge sikkerheden for alle. Blandt andet om livredende førstehjælp, brug af hjertestarter, redningsplan.

Dansk Sejlunion byder til Klubkonference 2019 - "Eventyr, udvikling og fællesskab"

"Eventyr, udvikling og fællesskab" er temaet for Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted ved Vejle, 15.-16. november 2019.

 

Efterårsaktivitet for juniorsejlere: Søg økonomisk støtte til strandoprydning

Som sejlklub kan det i de kolde vintermåneder være vanskeligt at fastholde de yngre medlemmer. Her kan en strandrydningsdag med fordel indskrives i vinterprogrammet. Frem til den 3. oktober er det muligt at søge tilskud til udstyr samt forplejning hos Miljøstyrelsen.

Holbæk Sejlklub vinder First Sejlerskole Cup og Det Gyldne Spilhåndtag

First Sejlerskole Cup 2019 i Kerteminde blev en rigtig sejlerfest sol og ideelle vindforhold - og Holbæk Sejlklub som den kun anden sjællandske vinder af Det Gyldne Spilhåndtag. Sejladserne blev afviklet i fire af Kerteminde Sejlklubs H-både.