Gå til hoved-indhold

Thurø Sejlklub nu i finalen om at vinde Danskernes Idrætspris

Med 63 procent af stemmerne er Thurø Sejlklub det af tre nominerede fynske idrætsinitiativer, der går videre i konkurrencen om at blive årets vinder af Danskernes Idrætspris.

Rød tråd i sejlerlivet er vigtig siger formand for Dansk Sejlunion

Der skal være en rød tråd i sejlerlivet, uanset alder, interesser, færdigheder, og hvor man i øvrigt er på vej hen, fortæller DS-formand Line Makert, før Klubkonference i Vingsted i dag.

Klubkasser overførte penge til kriminel efter hacker var på spil

Dansk Sejlunion har kendskab til en stribe tidligere tilfælde, hvor sejlklubber er blevet franarret penge. Politiet opfordrer klubkasserere til at være "overordentligt kritiske", før man sender penge.

Ny uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion er historiker med stort sejlerhjerte

Urd Kornø Rasmussen er uddannet historiker og har bl.a. arbejdet med formidling på Museet for Søfart. 14. november begynder hun som ny bredde- og uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion.

Thurø Sejlklub indstillet til idrætspris for Sejl og Studér

Danskernes idrætspris gives til en forening eller et initiativ, som har gjort noget særligt for foreningsdanmark. Projektet har nationalt potentiale. Du kan stemme på den sydfynske sejlklub her.

Ny pengeregn: 1,5 mio. kr. fra Nordea-fonden til fire sejlklubber

Anden runde af Nordea-fondens store kystpulje-uddeling vækker glæde i fire af Dansk Sejlunions medlemsklubber. Nakskov Sejlklub får næsten 1 mio. kr. i støtte til nyt center for vandaktiviteter.

Klassetjek: X-99 - få to både i én

X-99’eren kan gøre sig på både kapsejladsbanen og til tursejlads med familie og venner. Efter hårde år er der igen optimisme i klassen efter rekordstort felt i Palby Fyn Cup.

Klassetjek: Ynglingen som OL-båd gav færre medlemmer

Ynglingen på OL-programmet blev ikke en succes i Danmark. Brugtpriserne steg drastisk, hvilket fik flere medlemmer til at sælge, forklarer Jørgen Ring, formand i klassen.

Klassetjek: OK-jollen - 170 voksne tager ikke fejl

Klassen vokser. For jollen er nem, men når de sidste 10 procents fart skal vristes ud af den, skal man øve sig - meget, forklarer Henrik Kimmer, nu formand i OK-klassen.

Seks mio. kr. skal findes til et nyt klubhus i Brejning Lystbådehavn

Tiden er efterhånden løbet fra den gamle bygning på Brejning Lystbådehavn. Så nu er der planer om at lave et nyt og større klubhus.