Gå til hoved-indhold

Ny Sailing Aarhus formand håber Egå Sejlklub vil samarbejde efter exit

Men Peter C. Nielsen håber mest, Egå Sejlklub bliver af flere årsager, en af dem er, at de kan tjene deres tabte penge tilbage. - Vi får total gennemsigtighed nu og ny kasser, siger han til minbaad.dk.

 

Nyt sejlsportscenter er allerede i fuld sving med 49er-lejr

Aarhus Internationale Sejlsportscenter har lige nu 49ere på besøg, forklarer landstræner Peter Hansen, der også får tid til at træne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard i 49erFX.

Rigtige sejlere får konfirmand-foto på vandet mener Puk fra Vejle

13-årige Puk Andersen blev stævneklar konfirmand i Vejle på sin Laser Radial.

Slutspurten sat ind – de første 70 unge klar til Youngsters

Horsens tager imod, når startskuddet fredag den 27. april går til første udgave af Youngsters - den nye sail camp for de 15-23 årige. Tilmeldingen er stadig åben.

Jon Koch Hansen fra Aarhus Motion ny direktør for Sailing Aarhus

Bestyrelsen for Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som ny direktør for Sailing Aarhus. Jon tiltræder stillingen 1. maj 2018. Den nye direktør har tidligere arbejdet for foreningen.

Sejlunionens medlemstal stabilt på 51.974 aktive - strategi skal hjælpe

For tredje år i træk er Dansk Sejlunions medlemstal opgjort til knap 52.000 aktive. Tallene dækker over bl.a. et lille fald blandt børn og unge. Klubber med surftilbud klarer sig generelt godt.

Klassetjek: I Laserjollen konkurrerer de unge og ældre side om side

En aldersforskel på 50 forhindrer ikke sejlerne i at mødes. Vil du føle dig ung med de unge, eller blot nyde selskabet med sejlere i alle aldre, skal du satse på klassen, fortæller formand, Michael Faubel.

KDY vil i Rungsted skabe stort sejlsportscenter som i Aarhus

- Vi har en ansøgning liggende i Hørsholm Kommune. Hvis vi får et ja, skal vi i gang med at rejse de cirka 25 mio. kr. det koster, siger tidligere Finnjolle-sejler Jonas Høgh-Christensen.

Det bliver der sagt på DS-generalforsamling i Nyborg i dag

Minbaad.dk er i dag ved det blæsende Storebælt. 57 sejlklubber deltager med 150 medlemmer. De repræsenterer 20.500 medlemmer. Bådforeningen Trekanten vil forlade DS. Thurø Sejlklub tog udviklingspris.

Med mange initiativer vinder Thurø Sejlklub Klubudviklingsprisen 2018

Flere klubber drømmer om én, måske to J/70'ere. Thurø Sejlklub er om få uger klar til at navngive klubbens J/70'er nummer fire!, fortæller Dansk Sejlunion. Thurø Sejlklub modtager 20.000 kr.