Gå til hoved-indhold

Ny J/70er bruges mange steder i Bogense Sejlklub

- Ungdomsafdelingen, sejlerskolen, kapsejlads og klubbens ligahold skal på vandet med J/70eren Nordfyns Bank, forklarer formand for Bogense Sejlklub, Poul Erik Nielsen.

Se ny DS-bestyrelse - få update fra Svendborg

Journalist Flemming Ø. Pedersen fra Dansk Sejlunion fortæller nu mere præcist om generalforsamlingen i lørdags i Svendborg, hvor Gråsten Sejlklub blev stemt ned.

Gråsten Sejlklub stemt markant ud til generalforsamling

Gråsten Sejlklub, der i oktober blev ekskluderet fra Dansk Sejlunion, er fortsat ekskluderet, da den sønderjyske sejlklub tabte afstemning stort i Svendborg.

 

Trods modvind – køber J/70 og sikrer to års drift

Hadsund i Sejlsportsligaen: Medlemmerne er tursejlere og vil ikke betale liga-satsningen. En J/70 er dog nødvendig for at fastholde niveauet.

APRILSNAR: KDY køber ØRC for trekvart mio. kr.

Øresunds Rally For Cruisers, som startede som en spøg er solgt til den royale sejlklub KDY, der har en del pelsklædte bridgespillere, der vil sejle over Øresund og drikke sig i søgelænderet.

 

Aktiv sejler nyt æresmedlem i Rudkøbing Sejlklub

Da Rudkøbing-drengen Poul Tom Hansen skulle konfirmeres i starten af 1960’erne, gav hans forældre ham valget mellem at holde en familiefest eller at få penge til den sejlbåd, han så brændende ønskede sig.

Private kan leje J/70’er på Thurø – se priserne

Almindelige sejlere kan nu også prøve kræfter med J/70’erne. Bliv godkendt som skipper og få adgang til bookingsiden i Thurø Sejlklub.

Appel fra Gråsten Sejlklub: Ophæv eksklusionen

Gråsten Sejlklub appellerer nu til de danske sejlklubber, om ikke at godkende klubbens eksklusion af DS , der trådte i kraft i marts 2015.

KDY ansætter ny ungdoms- og udviklingskonsulent

I forbindelse med nyt koncept for ungdomscentret i Skovshoved har klubben ansat Ingeborg Gayle Nielsen til at koordinere de daglige sportslige aktiviteter på Skovshoved og Tuborg Havn.

Ildsjæl fra Thurø Sejlklub hædret som årets leder

Mette Christoffersen fra Thurø Sejlklub, er hædret i Odense Sportscentrum, som ”Årets kvindelige idrætsleder” efter at ungdomsafdelingen er vokset fra 10 til 50 medlemmer.