Gå til hoved-indhold

Det gør ondt med had og splid i KDYs havnesag

Måske er det tiden at få skiftet ud i delegationerne – få friske kræfter ind – og se om man ikke kan etablere en dialog mellem Tuborg Yachtklub og KDY, skriver KDYer Torben Bjørn Christensen.

Baneleder Jan Wojtczak er pludselig død

En af dansk sejlsports mest markante frivillige ledere gennem mange år, og modtager af Dansk Sejlunions Ærestegn, Jan Wojtczak fra Aabenraa, er pludselig død i en alder af 72 år.

Tuborg Yachtklub fik ikke havne-forslag igennem

Der var fuldt hus da KDY holdte generalforsamling. Strid omkring Tuborg Havn blev der stemt om, og ifølge KDY-kilde fik Tuborg Yachtklub ikke et ben til jorden. Skafte-Holm sætter ord på.

KDY og Skovshoved Sejlklub stopper samarbejde om unge

Efter i tre års samarbejde med et fælles ungdomscenter, er begge klubber nået til den erkendelse, at der er nogle udfordringer, der ikke kan løses.

KDY brugte 835.000 kr. på advokat på kun et år

Kammeradvokaten, der kører sag for KDY mod Tuborg YachtKlub, der ønsker penge til vedligeholdelse af havnen, er dyr. KDY-formand Lars Ive skal forklare røde tal i denne uge.

Venøbos brøl: Er sejlerskolerne gode nok?

Erik Venøbo var på Klubkonference med Dansk Sejlunion: Vores sejlerskoler kan faktisk kan blive bedre, efter britisk forbillede. Men må man stille krav til frivillige?

Frivillig: Derfor træner ung mand juniorsejlere

At god energi smitter er for 22-årige Mikkel Larsen et nøglebegreb i arbejdet som frivillig i Bork. Som kun 17-årig startede han den trænerkarriere, han trofast har holdt fast ved lige siden.

7500 medlemmer: Her er fremtidens sejlerklub

Facebookgruppen ”Tursejlads og sejlsport” har det seneste år oplevet et voldsomt vokseværk. Med det følger både sejlglæde og heftige diskussioner. Læs interview med stifter Lars H. Knudsen.

OL-sejlere dedikerer 2. plads til ungt talent

Jørgen Jensen og Hans Olesen kåres til årets sejlere i Horsens grundet afviklingen af de ugentlige pigekapsejladser. OL-piger dedikerer samtidig deres 2. plads til det unge talent Christian Vinkler.

Natorp om Gråsten-sag: Kendelser skal respekteres

Men blogger DS-formand: - Jeg vedstår, at Dansk Sejlunion ikke er uden ansvar i Gråsten-sagen. Der er meget, vi har lært undervejs.