Gå til hoved-indhold

Frivillig: Nordjysk sommercamp kæmper for deltagere

- Her i Nordøstjysk Kreds er vi nede i en bølgedal, forklarer Jan Skall Sørensen. Han håber, at Sommercampen kan løfte aktivitetsniveauet i området.

ØRC vil donere Torm-pris til klubber hvis de vinder

Folkene bag ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø, Mads Christensen, Jørgen Krogh, Casper Engen Peerz og Trine Fabienke giver Torm-prisen på 30.000 kr. til tre klubber, hvis de vinder afstemning.

Vinder Silverrudder-mand Torm-prisen - stem nu

Er det Ole Ingemann fra Svendborg Amatør Sejlklub, der arrangerer Silverrudder eller er det teamet bag den muntre ØRC-svenskersejlads eller mange andre, der får din stemme. Se kandidaterne.

Restaurant i Tuborg Havn tjener penge

KDY fjerner ORC-VM og 5.5 VM i år fra Tuborg Havn. Men restauranten ADDRESS har i 2015 et forventet resultat på plus en mio. kr., fortæller ejerne fra Tuborg Yacht Klub.

Sådan vinterhygger unge i Nordøstjysk Kreds

- Vintersamling for børn i kredsen var en super weekend i Nibe med masser af sejlads, natløb og sjov og ballade, siger Anne Skovbølling, formand for ungeudvalget i Nordøstjysk kreds. Se video.

Aarhus Int. Sejlsportscenter åbner primo 2018

Aarhus Kommunes byråd godkendte onsdag 3. februar Lokalplan 1005, som danner plangrundlaget for, at Aarhus Internationale Sejlsportscenter på 3.100 kvm bliver bygget.

Ældre sejlere forlader Fredericia Sejlklub i protest

Seniorgruppe stopper i Fredericia Sejlklub efter passivt medlemskab blev sløjfet og kontingent steg kraftigt. Nu er næsten 30 sejlere i stedet medlem af Fredericia Motorbådsklub.

Syv J/70ere til salg fra Dansk Sejlunion - se prisen

Sejlsportsligaen gør klar til at skifte de syv J/70’ere ud med syv helt nye. De brugte ligabåde kan købes af interesserede DS-klubber. Flere klubber er allerede i dialog om muligt køb.

 

Pantaenius med i J/70-sponsorat til Silkeborg Sejlklub

Silkeborg Sejlklub har indledt det nye år utraditionelt med båddåb under nytårskuren, da klubben med stor hjælp fra sponsorer har købt en J/70. Anonym sponsor er der også.

 

KDY skal efterleve Kystdirektoratets krav

Det mener Tuborg Yachtklub, fordi de nu har en bekræftelse på, at vilkår som Kystdirektoratet stillede KDY og Carlsberg i 2005, som betingelse for anlæggelsen af Tuborg Havn, er gældende.