Gå til hoved-indhold

Aprilsnar: Medlemsflugt fra KDY

Efter kun at have eksisteret i 20 dage, har Rungsted Sejlklub oplevet et et sandt boom af nye medlemmer. Mange fortæller, at det er fordi de hellere vil spille rommy end bridge.

Rønnow: Glæder mig til ny sejlerskole-sæson

Det er pragtfuldt at se øjnene lyse på en elev, som netop har udført en manøvre på en helt rigtig måde og fornemme hans glæde og stolthed over det.

Ny sejlklub i Rungsted - uden bridge og business

10. marts 2013 fik Rungsted en ny sejlklub. I modsætning til den eksisterende klub på havnen, KDY, vil den nye klub kun have fokus på at sejle, og det skal være nemt og sjovt - for 200 kr. om året.

Bliv klogere på træskibe den 19. marts i Svanemøllehavnen

Kjøbenhavnske Træsejlere holder infoaften i marts om, hvad det vil sige at være træbådsejer. Kom og mød dem, og få aflivet en masse myter.

Forkælet ungdom – eller hvad?

Claus Rønnow var i Skovshoved forleden og opleve unge sejle i hård vind og kulde. Læs hvad vores klummeskibent mener om det.

Dansk Sejlunion om underskud: Møgirriterende

Et uventet lederskifte og udskiftning af it-leverandør er ifølge Dansk Sejlunions formand skyld i et underskud på budgettet for 2012 på i alt 698.000 kr. DS-formand, Natorp, forklarer til minbaad.dk.

Fredsvalg i Dansk Sejlunion

Kun fire kandidater har meldt sig til fire ledige bestyrelsesposter i sejlunionen, men det generer ikke toppen i DS.

Sidste frist for DS-kandidater

Dansk Sejlunion har i morgen mandag deadline for opstilling af kandidater til fire pladser i bestyrelsen. Formand Hans Natorp forklarer til minbaad.dk.

Dansk Sejlunion fylder 100 år - festligheder startede i Fredericia

Ny bog om Dansk Sejlunions 100 år er på vej. Den tidligere DS-formand Carl Gerstrøm og tidligere generalsekretær, Dan Ibsen, arbejder på sagen. I Fredericia sagde ny formand et par ord.

Nordea’s Idrætslederpris til Jørgen Mellerup

Skovshoved Sejlklubs ildsjæl Jørgen Mellerup, fik onsdag overrakt Nordea’s Idrætslederpris i klublokalerne i Skovshoved Sejlklub.