Gå til hoved-indhold

Besøg whisky luksusyachten Voyager i København

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers yacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Din sejlklub har fået en invitation til at komme om bord, men der er ledige pladser.

Friskolen hopper i havnen i Kalundborg - se hvordan

5. klasse fra Kalundborg Friskole havde en pragtfuld dag, da de besøgte sejlklubben og boltrede sig i udstyret fra en TORM aktivitetstrailer. TV-station fulgte med fra kajen, fortæller Dansk Sejlunion.

Rungsted Sejlklub optaget i Dansk Sejlunion

Rungsted Sejlklub, der blev stiftet d. 10. marts er blevet optaget som klub under Dansk Sejlunion. Det kommer lige tilpas, siger klubbens formand Nicolai Møller-Andersen.

Voldsom brand raserer klubhus i Finland

Helsingfors Segelsällskaps bådehus nedbrændte i sidste uge. Bådehuset var opbevaringssted for joller, sejl, master og andre bådting. Ingen kom til skade ved branden. Se fotos.

Debat om sejlsport på DR2 i dag om Puls og vand i håret

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, deltager i en paneldiskussion om sejlads og søfart i Danmark. Se programmet i dag, 17. juni, kl. 16.35 på DR2.

DIF-formand: Dansk Sejlunion gør en forskel

Det var en stor oplevelse at følge først Jonas Høgh-Christensen, der leverede en fantastisk præstation og var så tæt på at vinde guldet, sagde Niels Nygaard bl.a. i går i Brøndby.

28 danske OL-medaljer i sejlsport på 100 år

Med 28 olympiske medaljer, heraf 12 af guld, er sejlsporten Danmarks klart stærkeste OL-idræt. Læs optaktsartikel om DS 100 års jubilæum, der fejres på torsdag i Brøndby.

Sejlunionen inviterer alle til 100 års jubilæums-reception

Dansk Sejlunion inviterer til 100 års jubilæums reception i Idrættens Hus torsdag den 13. juni 2013 kl. 14.00 til 17.00 i Gunnar Nu Salen.

Farvel-tale til sejlerne - Dan Ibsen gør status

Den tidligere generalsekretær, Dan Ibsen, der fornylig blev fyret, tager her ordet og siger farvel og fortæller hvad der er sket de sidste 34 år.

Sejler takker Dan Ibsen for 34 års indsats

Kære Dan. Du har været et stort og lysende ikon for Dansk Sejlunion. Du har tegnet DS igennem en menneskealder, skriver Flemming Bender Jensen til minbaad.dk.