Gå til hoved-indhold

Fleksibel Laser-sejlads for voksne i Egå Sejlklub

Jollesejlads for voksne er i vækst i Danmark og nu kan du leje en Laser i Egå. Jollesejlads er sport på lige fod med mountainbike i skoven, mener Egå Sejlklub, der har købt tre nye Laser-joller til voksne.

Store smil og glade dage for de unge i Frederikssund

Der er høj stemning under Super Sommer Sejler Camp i Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter frem til i morgen. 30 sejlklubber i Danmark holdet åbent i ferien.

16 grunde til at Dansk Sejlunion vælger en B/One - debat

Dansk Sejlunion tester pt. den tyske klassebåd, B/One, en nedskaleret Farr 400. Forhandler-hjælper og tidligere Drage-verdensmester Axel Waltersdorph, giver her 16 grunde til, at DS bør vælge B/One.

Besøg whisky luksusyachten Voyager i København

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers yacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Din sejlklub har fået en invitation til at komme om bord, men der er ledige pladser.

Friskolen hopper i havnen i Kalundborg - se hvordan

5. klasse fra Kalundborg Friskole havde en pragtfuld dag, da de besøgte sejlklubben og boltrede sig i udstyret fra en TORM aktivitetstrailer. TV-station fulgte med fra kajen, fortæller Dansk Sejlunion.

Rungsted Sejlklub optaget i Dansk Sejlunion

Rungsted Sejlklub, der blev stiftet d. 10. marts er blevet optaget som klub under Dansk Sejlunion. Det kommer lige tilpas, siger klubbens formand Nicolai Møller-Andersen.

Voldsom brand raserer klubhus i Finland

Helsingfors Segelsällskaps bådehus nedbrændte i sidste uge. Bådehuset var opbevaringssted for joller, sejl, master og andre bådting. Ingen kom til skade ved branden. Se fotos.

Debat om sejlsport på DR2 i dag om Puls og vand i håret

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, deltager i en paneldiskussion om sejlads og søfart i Danmark. Se programmet i dag, 17. juni, kl. 16.35 på DR2.

DIF-formand: Dansk Sejlunion gør en forskel

Det var en stor oplevelse at følge først Jonas Høgh-Christensen, der leverede en fantastisk præstation og var så tæt på at vinde guldet, sagde Niels Nygaard bl.a. i går i Brøndby.

28 danske OL-medaljer i sejlsport på 100 år

Med 28 olympiske medaljer, heraf 12 af guld, er sejlsporten Danmarks klart stærkeste OL-idræt. Læs optaktsartikel om DS 100 års jubilæum, der fejres på torsdag i Brøndby.