Gå til hoved-indhold

Christian Lerche: Den konkrete episode har jeg aldrig hørt om

I en af Hellerup Sejlklubs klager over personer tilknyttet Ynglinge Klubben, har en konkret sag vi beskriver, mellem Lucas Lier og Jørgen Ring, ikke noget med klagen at gøre.

Hellerup Sejlklub indberetter Jørgen Ring og Sailing Denmark

Beskyldninger om vold mod Hellerup-sejleren Lucas Lier fyger nedværdigende i sejlerkredse om tidligere KDY-træner Jørgen Ring. Vi bad om en kommentar fra Hellerup Sejlklub. Opdateret 18.08.

Interview med Jørgen Ring der forlader KDY

Jørgen Ring har været leder af KDY’s Juniorklub i Skovshoved i 36 år. Nu skal han stå for træningen af Taarbæk sejlklubs juniorer. Vi møder træner-legenden, der havde håbet på at være i KDY i 40 år

Reception for Mr. Yngling i Sandslottet i dag

Torsdag 31. maj fra kl. 16-18 er der åben reception for alle, som vil sige tak til Jørgen Ring for hans kæmpe indsats igennem 36 år som leder i KDY’s Juniorklub i Skovshoved.

Fælles VIP-center skal give bedre afkast

De to store Øresundsklubber KDY og Skovshoved Sejlklub skaber nu VIP-sejladser med et nyt fælles VIP-center.

Rønnows klumme: Sejlklubben - vores fristed

Hvis du er ny sejler og har meldt dig ind i en sejlklub, så vær aktiv. Gå ind i fællesskabet, deltag i klublivet og de arrangementer klubben holder.

Camp til unge på Hou Maritime Idrætsefterskole

Hou Maritime Idrætsefterskole holder med Hou matchrace center og Dansk Sejlunion en sejlercamp fra 2. – 5. juli for de 13-16 årige.

 

Varme forårstilbud til klubberne

Dansk Sejlunions udviklingskonsulenter tager en runde i sejlklubberne og tilbyder inspiration til klubbens aktiviteter. Se om der noget din klub kan bruge.

Ny bog til sejleren: 117 råd om 'næsten alting'

Claus Rønnow, der underviser på sejlerskolen i Sundby, har skrevet en sød og praktisk bog til nye bådejere, men erfarne sejlere får også gode tips i bogen.

DIF-idræt i fremgang - sejlsport går tilbage

Men sejlsporten er stadig akkurat i top ti, selvom 1.605 forlod den våde sport. Nu er der 1.734.094 medlemmer i DIF-idrætten. Se top ti.