Gå til hoved-indhold

Brøndbys mr. ungdom: Mogens Hansen

TORMs Ungdomslederpris'09 og en check på 20.000 kroner gik til Mogens Hansen og Brøndby Strand Sejlklub. Se web-tv, 1 min. og 33 sek.

Natorp ny formand for Sejlunionen - se nu video

Generalforsamlingen i Nyborg har netop besluttet, at den 45-årige ingeniør og Dragør-sejler Hans Natorp er ny formand.

Følg generalforsamling online på minbaad.dk

Vi er i Nyborg og følger Sejlunionens generalforsamling, hvor der skal vælges formand. Klubbernes kontingent per medlem er steget med 5 kroner i 2011, læs hvorfor. Forslag om direkte valg af DS-bestyrelse er netop trukket af Chr. Lerche 16.55 efter små klubber kom med kompromis om nyt udvalg. 17.45.…

Hans Vengberg tager ordet om formandspost

Valgkampen er i slutspurten. På lørdag i Nyborg ved vi om det er Hans Vengberg eller Hans Natorp, der er den kommende formand for Sejlunionen. Her er Vengsbergs ord.

Derfor er direkte valg bedst til DS-bestyrelse

DS-bestyrelse er gået over stregen efter forslag om direkte valg fra fem sejlklubber. Se åbent brev og forstå hvorfor direkte valg til DS-bestyrelse er bedst. Christian Lerche forklarer.

Natorp er neutral om direkte valg til bestyrelse

Flere klubber kæder Natorps kandidatur sammen med forslaget om direkte valg til DS-bestyrelsen, men det er en fejl, skriver formandskandidaten i et brev til klubberne.

Vengberg og Natorps reaktioner efter debat

Se kort web-tv-indslag skabt af Sejlunionens Illia Fromchenko. Især afslutningen er sjov med de to DS-formandskandidater.

Web-tv med Ransborg - kandidat til bestyrelse

DS-bestyrelsen skal besøge klubberne, siger Jytte Ransborg, bestyrelsesmedlem fra Skive. Nu stiller hun op igen. Kvinden ønsker samtidig, at bestyrelsen stadig skal komme fra regioner i Danmark.

Natorp tog første stik

KOMMENTAR. Vi var til vælgermøde i Bella. Begge formandskandidater Vengberg og Natorp var kompetente, men Natorp vandt. Han symboliserer fornyelsen og tør fx overveje om DH-reglen egentlig er så fantastisk.

Prof-video med Hans Natorp og video fra duel

Valgkampen til DS-formand tages dybt alvorligt af Hans Natorp, der nu har egen valg-video, som var det en kandidat fra Venstre eller SF. Se også video fra dagens vælgermøde i Bella.