Gå til hoved-indhold

Datoen for OL 2021 er fundet - seks sejlere udtaget

Den 23. juli til 8. august 2021 afvikles verdens største sportsbegivenhed. Med over et år til legene er der god mulighed for at finde de sidste OL-atleter, heriblandt de danske repræsentanter i Laser Radial og RS:X Women.

X-Yachts tror på det og arbejder sig gennem Corona-krisen

Som man kan se af billederne lever optimismen fortsat hos X-Yachts – trods den udfordrende situation for erhvervslivet lige nu. X-Yachts har dog underleverandører i hele verden, der har givet visse udfordringer og nødvendiggjort afsøgning af alternativer.

Bådbranchen ser frem mod Boat Show 2021 - holder fast i dato

Forhåbentlig på god afstand af coronakrisen glæder bådbranchen sig til den indendørs bådudstilling i Fredericia på den faste termin i foråret 2021. Næste års udstilling vil finde sted over to forlængede weekender med helt ens åbningstider.

Søfartsstyrelsen tillader midlertidigt at fravige deres procedure om fritidssejlerprøver online

Det er en håndsrækning til sejlere, som ikke kan komme til VHF-/SRC-prøve eller duelighedsteori-prøven grundet coronovirussen, fortæller Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben i Korsør.

Oure-elever forbereder sig på Yachtskipper-eksamen fra sofaen

Det fysiske fremmøde er sat på stand-by grundet coronavirussen, men eleverne på Oures kostgymnasium fortsætter undervisningen. How to-videoer og ugentlige sessions skal forberede eleverne til deres Yachtskipper 3-eksamen.

Maxi 84 sejlede på grund i Limfjorden uden søkort - strøm gik til kortplotter

Havaristen havde købt båden dagen før i Vilsund og var på vej hjem til Helsingør. Strømmen virkede ikke, og uden hverken elektronisk kortplotter eller papirsøkort gik båden på grund ved Løgstør. Det fortæller Dansk Søredning, der trak besætningen fri.

Bro over Limfjorden skal kunne åbnes for lystsejlere - men løsning mangler

Det skal fortsat være muligt for skibstrafikken at passere gennem Jernbanebroen ved Aalborg, understreger transportminister Benny Engelbrecht. Den afgørende brik, der skal sikre passagen, mangler fortsat.

Sejler-tv i corona-tiden: Over Atlanten sæson 2 får premiere søndag

Jesper Bank, Martin Kirketerp og seks kendte danskere satte i november kurs mod Caribien. En tur, der udfordrede deltagerne til det yderste. Følg langturssejladsen på Kanal 5 og Dplay.

 

Sejlerskolen Watergames kommer nu med online duelighedskursus - undervisning med video

Landets uddannelsesinstitutioner er lukkede for tiden, og coronavirus holder også mange lystsejlere væk fra fritidssejleruddannelserne. Watergames har derfor arbejdet hårdt for at få nyt online duelighedskursus klar til lystsejlere.

BREAKING: Dansk Sejlunion forlanger, efter regeringens ord, at klubhuse lukkes i hele landet

Det er ikke længere tilladt at mødes i sejlklubberne, understreger direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche, der følger regeringens råd. I et enkelt tilfælde har direktøren taget kontakt til lokal klubformand.

- Et klubhus er en idrætsfacilitet, siger Lerche til minbaad.dk.