Gå til hoved-indhold

Nye retningslinjer - toiletter åbnes, og regler for antal sejlere ombord ændres

Sejlere og klubber må nu selv vurdere, hvordan den anbefalede afstand kan opretholdes på båden. Samtidig er det muligt at åbne toiletfaciliteterne, mens bade- og omklædningsrum skal forblive lukkede. Læs Dansk Sejlunions opdaterede guide.

Fem surfere druknede i Nordsøen i strøm og hård vind

Stærk strøm og vind tog livet af fem surfere. Syv surfere blev reddet. Både og helikoptere var i aktion, skriver BILD.

Danskerne samler skrald som aldrig før - har ændret sig næsten så dramatisk som rygevanerne

Danskernes lyst og vilje til at opsamle plastik og andet løst affald på strandene har på kort tid ændret sig markant, oplyser Havmiljøvogterne. I 2019 blev der opsamlet 500 tons havfald.

Kom til gratis online-foredrag tirsdag aften i Danmarks største sejlerklub

- Når sejlerne ikke kan komme til foredraget, må foredraget komme til sejlerne, forklarer SejlSikkert-instruktør Kenneth Boa. Tirsdag kl. 20.00 fortæller han om SejlSikkert Alarm-appens smarte features. Få linket her.

Solosejler Alex Thomsen giver otte gode isolations-råd

Briten har tilbragt utallige døgn i eget selskab i forbindelse med sine mange solosejladser. Nu deler han sine erfaringer med alle de sejlere, der er tvunget i isolation på grund af coronavirussen.

Børneaktivitet i coronatiden - farvelæg Hugo Boss og solosejler Alex Thomson

Fem forskellige motiver ligger klar til tegneglade sejlere på Facebook. Når IMOCA 60'eren og den populære brite er farvelagt, kan resultatet sendes til Thomson og atletens PR-afdeling.

Voxpop med 8 sejllofter: Forsinkelser præger levering af sejl - men optimismen er intakt

Enkelte danske sejlofter leverer til tiden, da sejlene produceres i Danmark, men mange sejl, der produceres i Sri Lanka, Sydafrika og Malaysia, er forsinket grundet coronakrisen. Men samtlige sejllofter bevarer optimismen. Sejlerne skal nemlig sejle og ikke rejse sydpå i år.

Tyve i Kerteminde stjæler Garmin 18" xHD radome-radar fra Dansk Søredningsselskab

Tyve spiller højt spil med nødstedte sejlere, når de stjæler fra frivillig redningsbåd i Kerteminde.

Silvio Berlusconi sælger sin 158-fods superyacht

Den tidligere kontroversielle statsleder Silvio Berlusconi har sat sin superyacht 'Morning Glory' til salg. Selvom den er fra 1993, er den 48 meter lange superyacht ikke helt billig. Men du får da også 990 kvadratmeter sejl.

Redningsstation kommer nyslåede bådejere til undsætning to dage i træk - manglede brændstof

Ejerne af en 22-fods sejlbåd løb to gange tør for brændstof og måtte kalde assistance. De to sejlere ville sejle båden fra Haderslev til København, men opfordres nu af redningsmandskabet til at finde alternative transportmuligheder.