Gå til hoved-indhold

Katamaran brænder og synker på kun 40 minutter ved Ibiza - dansk øjenvidne

Langturssejleren Ole Quitzau så dramatisk brand i Middelhavet torsdag. Han nåede både at filme og tage billeder af brandulykken, der ingen menneskeliv kostede. - Man frygtede en gaseksplosion om bord, forklarer den 40-årige Brøndby Strand-sejler til Minbaad.dk

Forhandler afblæser problematik – flere unge køber billige brugtbåde

Unge i sejlsport: En ny sejlergeneration er på vej, mener Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Det er faldet i brugtpriserne, der gør det muligt for unge at hoppe med på sejlerbølgen. Moderne og dyrere både som X-Yachts er til gengæld svære at sælge til de yngre sejlere.

19-årig Europajolle-sejler vinder stor forskerkonkurrence med projekt 'Den perfekte sejler'

19-årige Nikolai Tiedemann går til daglig på Egaa Gymnasium og er sejler i sin fritid. Han har netop vundet Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence, Unge Forskere, med sit projekt 'Den perfekte Europajolle-sejler', hvor han har analyseret jollen og opstillet modeller.

60-årige Joanna blev første polske kvinde til at sejle jorden rundt alene

Joanna Pajkowska kom i søndags i mål i Plymouth, efter at have brugt 216 dage på at sejle jorden rundt. En bedrift, hun gjorde alene, og som nu har gjort hende til den første polske kvinde til at sejle jorden rundt non-stop. Undervejs stødte hun på kraftige storme og brækkede ribben.

Canova på 43 meter med 9 meter lang foil klar til premiere

Baltic 142 er en 43,3 meter yacht bygget på finsk værft. Båden står næsten klar, og har blandt andet en 9-meter lang foil, som skal give mere stabilitet, når den opnår hastigheder over 20 knob.

Kitesurfer underafkølet ved Nyborg i fralandsvind - kunne ikke komme i land

To instruktører ved Marinehjemmeværnets skole på Slipshavn ved Nyborg stoppede undervisningen og sprang i gummibåden for at hente en underafkølet og let chokeret ung mand, der trods gentagne forsøg ikke kunne kitesurfe ind til land.

Lynæs Marinecenter til salg - giver overskud

Forretningen er den eneste af sin art i havnen og er en sund forretning, som genererer et fint overskud på trods af, at der holdes lukket i vinterperioden, fortæller butikshop.dk. Se her, hvad butikken i Nordsjælland koster.

Politiet får nu designet deres første politibåd - Svendborg-værft står bag alu-RIB

Det nye udryknings- og indsatsfartøj til Københavns Politi er konstrueret og udviklet i et tæt samarbejde mellem Teit Kjeldersgaard fra Svendborg Yachtværft og Københavns Politi. Med 500 heste på hækken er topfarten på over 50 knob. Søsiden var med til testsejlads i Svendborgsund.

Millionærnyt: Superyachten MM725 på 73 meter kombinerer cruise og luksus

Tidligere på året blev den moderne MM725 yacht præsenteret af Malcolm McKeon Yacht Design. Nu præsenterer de endnu mere af interiøret på den 72,5 meter lange yacht, blandt andet glaspanel og en uforstyrret masterkahyt.

Franskmand har drevet 2500 sømil over Atlanten i en tønde

I slutningen af 2018 forlod den 72-årige franskmand Jean-Jacques Savin de Kanariske Øer i en tønde. Målet er at drive til Caribien, og han er godt på vej til at gennemføre dette.