Gå til hoved-indhold

BREAKING: Christian Lerche bliver ny direktør i Dansk Sejlunion

En bred erfaring i sejlsporten og lederstillinger i erhvervslivet gjorde udslaget, da den nye direktør skulle udpeges. En enig bestyrelse står bag.

250 både på Flydende Bådmesse i Ishøj - snart udsolgt

Bådmesse i Ishøj Havn 30. august til 2 .september 2018, med gratis adgang, ser nu ud til at blive et tilløbsstykke. Næsten alle pladser er udsolgt. X-Yachts viser bl.a. ny båd frem på messen.

Solus Alta: 80er-båden der vinder med Kerteminde-skipper

Vindmølle-mekaniker Anders Thomsen fra Kerteminde arvede Solus Altaen allerede i 2004, hvor hans far, Svend, tragisk døde som 51-årig. Jens Als Andersen har krydset Atlanterhavet i bådtypen.

X-95 blev Sankt Hans bål ved Sydamager med politi og brandvæsen

En strandet X-95 blev futtet af ved Kongelunden, fortæller sejler og fotograf Jacob Michelsen, der alarmerede politiet.

Stor udstilling om Troels Kløvedal på vej i Aarhus og Helsingør

Troels Kløvedals eventyrlige liv vises nu i udstillingen "Frihedens Værksted" på Naturhistorisk Museum og M/S Museet for Søfart. Det betyder meget, fortæller hovedpersonen selv.

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS app til overblik

mitSKS er en ny app lanceret som skal give overblik over holddeltagelse for sejlere og instruktørerer. - mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan, siger bestyrelsesformand i SKS.

Kvinde på Rigshospitalet efter sejlbåd undviger færge på Bornholm

Tirsdag aften kom en 54-årig kvinde alvorligt til skade i en sejlbådsulykke, efter skibet forsøgte at undvige færgen Leonora Christina i Rønne havn.

Birger Hansen og X-Yachts i gang med at fikse den første X-79er

To af X-Yachts grundlæggere, Lars Jeppesen og Birger Hansen, hentede den første X-79er på Jersey i Atlanterhavet. Nu er firmaet i Haderslev ved at føre båden tilbage til 1979-look.

Kopi af 700 år gammelt handelskib vækker opsigt på Sydfyn

Kopi af gammelt handelskib fra hansestædernes tid besøgte i sidste uge Marstal, Svendborg og Rudkøbing. Skibet er på en større sommerrundfart.

Udspring fra Operaen 27 meter oppe - bådregistrering åben

Når Red Bull Cliff Diving igen kommer til København 25. august 2018, er det nu muligt at følge udspringskonkurrencen fra vandet. Der springes fra 27 meters højde på taget af Operaen.