Gå til hoved-indhold

Sehested og AkzoNobel samler skrald i Cape Town

Team AkzoNobel i Volvo Ocean Race samlede plastik ind på Sea Point strand i Cape Town. Holdet har fokus på det stigende problem med plastik i havene. 10. december sejler V0 65erne mod Melbourne.

Kløvedal overdrager Nordkaperen til børn og tidligere styrmænd

Sammen med sin advokat har Troels Kløvedal, der er ramt af ALS, skrevet testamente. Hans fem børn og ti styrmænd og -kvinder skal arve Nordkaperen.

Registrering af pant i båden gør belåning langt lettere

Det tager op til ni måneder at registrere pant i båden i skibsregisteret, men fra 1. marts tager det to minutter i Personbogen, siger Henrik Jørgensen, der mødte tre ministre for at ændre proceduren.

Registrering af pant i både flyttet fra skibsregisteret til Personbogen

Mulighederne for registrering af pant og andre rettigheder i mellemstore fritidsfartøjer er blevet forenklet. Det forventes at føre til øget omsætning af lystbåde, skriver Erhvervsministeriet.

Driftsleder søges til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Job i bådbranchen: Du skal kunne repræsentere og profilere sejlsportscentrets faciliteter, nationalt og internationalt til offentlige og institutionelle organisationer og til erhvervslivet.

Mød langturssejlere og forfattere til bogreception

4. december kan du i Københavns Nordhavnen møde ni forfattere til bogen 'Mod en ny Horisont'. Malene Wilken og Signe Storr fra minbaad.dk er blandt dem, du kan møde.

Dogmefilm med drone - spant nummer 13

Spant nummer 13 bliver til på Galeasen Anna Møller. Spant er det tømmer, der udgør skibets skelet på et træskib. Anders Dylov fra Chroma Film optager 64 sekunder i Holbæk.

Årets bedste sejlsportsfoto er fundet

Tyske Sören Hese vinder årets flotteste pris for sejlsportsfotografer med dronefoto fra stævne i Int. 505-joller. Se også vinderne af den offentlige pris samt publikumsprisen.

Europajolle lejr i Kaløvig arrangeret af sejlerne selv

I weekenden var der træningslejr for europajoller i Kaløvig Bådelaug. Sejlerne havde selv arrangeret lejren, hvor der blandt andet blev fokuseret på opkrydset og sejl set-up.

44 besætningsmedlemmer på ubåd fortsat savnet

Der er endnu ikke spor efter den argentinske ubåd, der forsvandt onsdag i sidste uge. Ilten ombord burde nu være opbrugt.