Gå til hoved-indhold

5 brugte trailerbåde til tur- og kapsejlads

Spænd båden bag på bilen og kør til spændende farvande eller kapsejlads. Se bl.a. én af Danmarks hurtigste DH-racere.

SUP-verdensmester må droppe Skagerrak-kryds efter 116 km

Danske Casper Steinfath, som har vundet tre VM-titler, hoppede i følgebåden efter 16 timer og 20 minutter. Der var ikke flere kræfter tilbage.

Derfor er X-Yachts brugte både i god form

X-Yachts Flemming Ancher viser værksted og brugtbåds-udstilling, hvor en X-34 ser spritny ud. Vi besøger værftet i Haderslev.

Se både fra Nordship og Faurby under opbygning i weekenden

Nordship og Faurby åbner værfts-dørene og byder nysgerrige indenfor. Se helt nye og brugte modeller samt både, der endnu ikke er klar til at forlade hallen.

Sådan dyrker du fitness på båden

Du kan faktisk røre dig om bord, ikke mindst hvis sejlbåden er stor, men måske er der alligevel fitnesstips at hente i video.

Verdens største sejlskib går gennem Øresund

Russisk rigmand har fået bygget en yacht på hele 144 meter, og nu står den til søs. Turen starter med at gå forbi Danmark i dag.

Få et indblik i sejlerlivet på Oure Efterskole

Tre skemalagte træningspas og frivillig træning. Et efterskoleophold på Oure byder på masser af timer på vandet og undervisning efter niveau.

Michael Floor går fra Bavaria til Beneteau-salg

Tidligere direktør fra Floor/Lund Marine, Michael Floor, er atter back in business i bådbranchen.

Måske Danmarks billigste LM 27 til salg på mitbaadmarked.dk

Endnu en læser reklamerer gratis. Funktionsdygtig og sejlklar LM 27 fra Bork Havn sælges efter forbedringer de seneste år, bl.a. er fald ført til cockpit.

Sygdomsramt Troels Kløvedal hædret med ærespris

Søfareren og eventyreren fra Djursland blev lørdag hyldet med stående bifald og modtog en ærespris af tv-branchen. Familien Beha Erichsen modtog Seerprisen.