Gå til hoved-indhold

Rønnows klumme: Skal – skal ikke på land ?!?

Skal vi rigge af og gå på land – eller skal vi vente lidt og se, om ikke vejrguderne har lidt mere lækkert i posen til os. Det er, som altid, vanskeligt at gætte på.

 

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.

Hvorfor sejlede danskerne ud i orkanstyrke?

Har de danske trimaran-sejlere orkestreret og simuleret deres forsvinden til søs, spørger fransk avis, le Télégramme. Kystvagt forstår ikke at VHF-alarmopkald udeblev.

Åbent hus i dag hos Elvstrøm Sails med sejltrim og tilbud

Produktionen vil køre hos Elvstrøm Sails i Aabenraa, lørdag den 6. oktober og du kan blive klogere på rigtrim og få tilbud på sejl.

Rønnows klumme: Originaliteten længe leve

Verden er fuld af originaler – og heldigvis for det! Vi finder dem alle steder og i alle sammenhænge. Måske er vi også selv originaler.

Forlist trimaran-sejler dømt for smugleri af hash

En af de fynske mænd, som frygtes omkommet efter forlis i Biscayen i en 33 fods trimaran, har været indblandet i sejlbådsmugleri, skriver Fyens Stiftstidende.

33 fods trimaran-ulykke - nu indsamling til savnedes børn - se også TV om båden

Indsamling er startet på facebook, og det er tilsyneladende onklen til den savnedes børn, der har taget initiativet. Se nu TV 2-indslag om den 33 fods båd, bygget af Bent Quorning.

Hellers holder kæmpe udsalg - penge til ny retssag

Hellers i Kastrup holder Stormvarsel-udsalg på fredag og lørdag. - Vi skal have midler til at slås mod Konkurrencestyrelsen, siger Peter Heller.

Ken Zier vil male et maleri om ugen fra Ebeltoft Vig - en protest mod travlhed

- Det næste års tid vil jeg male et maleri om ugen fra samme strand, siger den maritime kunstner og OK-sejler, der bagefter udgiver bogen One Man One Beach. Følg ham på nettet.

Tre sejlere savnes efter forlis i Biscayen - aktiv eftersøgning stoppet

Tre mænd på 33, 34 og 55 sejlede angiveligt ud fra kysten i Brest, Frankrig for to dage siden. Dele af trimaran er efterfølgende fundet drivende rundt i vandet - uden besætningsmedlemmerne. Opdateret.