Gå til hoved-indhold

Horsens-sejlbåd er nu forkullet - se fotos

Den forkullede båd ligger nu på havnen i Horsens, hvor nysgerrige horsensianere i går besigtigede resterne. Se link til 6 fotos.

Bådbranche står samlet bag Fredericia-show

Når MESSE C i foråret 2013 byder velkommen til Fredericia Boat Show, bliver det med Danboat som samarbejdspartner. En aftale er netop underskrevet.

One off sejlbåd i flammer - mandskab i vandet

Tre mand og en hund var fanget på 40 fods sejlbåd på Horsens Fjord og sprang i 6 grader koldt vand, da brændstoftank pludselig blev antændt. Båd forventes nu at synke.

Ny Targa 44 giver nu eksklusiv transport til Vejrø

Reese Marin i Aabenraa har leveret en robust, finsk Targa 44, så beboerne kan komme fra Kragenæs til Vejrø på 15 minutter.

TV: Handicappede sejler sportskølbåd

Se video med to australske sejlere der har realiseret deres drøm om at sejle trods deres handicap.

Prøv den nye Faurby 424E hos Faurby Yacht

Faurby Yacht inviterer til Åbent Hus den 24. – 25. marts på værftet i Skærbæk. Du kan nu booke en testsejlads af Faurby 424E og Faurby 325.

Minbaad.dk kører mindst 40 procent hurtigere

- Siden er blevet over 40 procent hurtigere siden december, viser Google Analytics, siger Kenneth Nielsen fra Ezl-Data, der hoster minbaad.dk

Rygte: Bådkommissæren åbner snart

Ifølge Kjerteminde Avis, så er en snarlig genåbning forestående af den maritime forretning, der ellers krakkede i september sidste år.

Vind SLAM-taske - Synes godt om minbaad.dk - delmål 1.000

Ved at klikke under alle artikler på 'Synes godt om' at minbaad.dk er på facebook, kan du vinde en vandtæt SLAM-taske, når i alt 1.000 synes godt om minbaad.dk.

Fulde sejlere i havsnød nord for Fyn

Tre fulde sejlerne forsøges nu sigtet, efter politiet måtte hente dem nord for Fyn. De sejlede på en 36 fod lang kutter, skriver dr.dk p4