Gå til hoved-indhold

Youngsters: Nye værtsbyer byder velkommen til tre camps i 2019

Om et par måneder samler Youngsters-konceptet atter de unge sejlere. Det sker i Hellerup, mens Hou og Sundby dannerne rammerne om de to sidste camps. Samtidig vil der være to Youngsters-hold ved de fire 2. divisionsstævner i Sejlsportsligaen.

 

 

Sæt fokus på dit talent - tre professionelle inspirerer på WOW-møde i marts

Women On Water skyder året i gang med netværksmøde i Sejlsportscenteret i Aarhus den 29. marts. Her rettes blikket mod talentet og dets mange individuelle afskygninger.

Topdanmark ligestiller sejlere i sagen om kaskoafgiftsnedsættelsen

Fra 1. februar 2019 faldt statsafgiften på sejlernes bådforsikringer fra 1,34 % til 1,00 % af forsikringssummen. Men det er ikke alle, der umiddelbart fik glæde af nedsættelsen her og nu. Derfor tog Topdanmark sagen i egen hånd.

Danmarks Idrætsforbund indstiller den internationale sejlunion til kvindepris

World Sailing er takket være DIF kommet i spil til prisen IOC Women and Sport Award. Årsagen er unionens markante tiltag for at styrke kvinderne på både det sportslige og politiske plan.

DMI fjerner femdøgnsprognosen - det kan fiskerne ikke lide

På de sociale medier lægges der ikke fingre imellem med vrede kommentarer over DMI's nye hjemmeside og aflivningen af fem-døgnsprognossen. DMI: Alt nyt har en indkøringstid. Se her en video af, hvordan DMIs nye hjemmeside bliver.

 

Brev erstatter nationalitetsbevis til fritidssejlere - få det her

Søfartsstyrelsen udsteder ikke længere nationalitetsbeviser til fritidssejlere med fartøjer under 20 bt. I stedet har styrelsen udarbejdet et brev, som fritidssejlere kan medbringe til udlandet som erstatning for nationalitetsbeviset. Få her linket til brevet.

Ung mand i gammel branche - Henrik Lund fylder 60 år

I 1981 trådte Henrik Lund sine første skridt i den danske bådebranche. Skridt, der flere årtier senere har udviklet sig til en længere sti, der blandt andet er gået forbi hans eget firma, Lund Marine. I dag holder Lund fortsat trit med de unge som daglig leder af Dansk Marine Center, nord for…

22 frivillige klar til at redde grundstødte sejlere i Løgstør under Dansk Søredning

Det bliver nu lettere at blive slæbt fri, efter du har været på grund i Limfjordens lave vande. For nu rykker en flok frivillige i Løgstør, fortæller lokalt medie.

Reese Marin udstiller to sejlbåde og fem motorbåde på Boat Show

Firmaet i Aabenraa kører på den store klinge, når Boat Show starter i Fredericia 22. februar.

Hallberg-Rassy 57 forener klassisk og moderne design

Det svenske værft har kigget både bagud og fremad, da deres 57 fod lange sejlbåd lå på tegnebrættet. Båden vises i Stockholm på messe i starten af marts.