Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion på jagt efter ekspert i uddannelse, klubledelse og forsikring

Det nye jobopslag i Dansk Sejlunion retter fokus mod uddannelse, sikkerhed, klubledelse og tilbud til den store bredde af fritidssejlere. Også forsikringsområdet skal dækkes.

Varm dansk sommer giver bådbranchen et kæmpe salgsboost

Vi taler med bådbranchen, der entydigt melder om rekordstort salg af udstyr og både efter en fantastisk sommer. Unge er også med på bølgen. SUP, gummibåde og solsejl har især solgt godt.

Premiere på filmen 'Friend Ship' om Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe

I en ny film kaldet 'Friend Ship' bliver livet ombord på et bevaringsværdigt skib der sejler Fyn Rundt skildret. Filmen skal få endnu flere unge til at deltage.

Rekord på Ishøj Flydende med 21.497 besøgende i godt vejr

Flot vejr, god stemning og masser at se på, gav rekord på Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Dansk Søredningsselskab fik overrakt Danboat prisen på 10.000 kr. for enestående frivillig indsats.

 

Lær at sejle på 25 minutter - skridt for skridt

En populær video viser, hvordan du lærer at sejle.

DS' nye direktør: Sejlsport kan få et større samfundsengagement

Fra 1. september er Christian Lerche ny direktør i Dansk Sejlunion. Store udfordringer venter forude – men der er muligheder, der kan udvikles, mener den erfarne erhvervsleder og sejlsportsmand.

Ny Nordborg 42 får fire meter langt cockpit med lukket hæk

Sejlerlivet leves i cockpittet, mener man på Als. Det ses på den nyeste Nordborg-båd, der bevidst er designet uden den moderne åbne hæk. Vi taler med værftchef Holger Bladt Jensen.

Folkevognsboble fra 1967 sejler på søerne i Silkeborg

Folkevognsboble vækker opsigt i Silkeborg, når den sejler 5 knob.

Sejlbåd sunket ud for Bornholm - 10 sejlere reddet

Grundstødning på klipper blev dyr for 14 meter sejlbåd. Ti personer er i dag reddet i land efter at være kommet i havsnød nogle hundrede meter ud for Svaneke, skriver dr.dk.

BREAKING. Regeringen vil sænke forsikringsafgift med 40 procent på lystbåde

I finanslovsforslaget for 2019 foreslår regeringen en 40 procents nedsættelse af forsikringsafgiften på lystbåde fra 1,34 procent til 0,8 procent af forsikringssummen