Gå til hoved-indhold

106 meter sejlglæde

Se prof-video med en af verdens største superyachts, Black Perl, der blev bygget i 2016 i aluminium. Den 347 fods båd har plads til 12 personer i seks suites.

Kapsejladsbåd sank ud for Tasmanien - ramte klumpfisk

Seks personer måtte reddes fra vandet ud for Tasmaniens kyst, da båden Hollywood Boulevard sank på hjemturen fra Sydney-Hobart kapsejladsen.

Zoom8 sejlere på lejr i Spanien - træning og tyske gloser

Zoom8 sejlere var på træningslejr i Palamos, Spanien. Lejren bød på træning, venskaber på kryds og tværs af lande og en mulighed for at træne sprog. Sejlerne fortæller om deres oplevelser.

X-Yachts viser ny X4⁹ frem på boot

På lørdag, fem timers kørsel fra grænsen, starter verdens største bådudstiling i Düsseldorf. Det er her, værfterne breaker nyheder. X-Yachts gør det med ny X4⁹.

Marstal-skonnerten Bonavista skal gøres sejlklar

Marstal-skonnerten Bonavista har siden 2012 stået urørt, men nu har Nationalmuseet valgt virksomheder som skal stå for klargøringen, og datoen for hvornår Bonavista er sejlklar er fastlagt.

Landsholds-talenter bruger yoga og mindfulness på Oure

I weekenden mødes sejlere og trænere fra hele Danmark til en tør-træningslejr på Skolerne i Oure. Programmet byder blandt andet på yoga, workshops, fysisk træning og socialt samvær.

Flot køjeseng af Opti-jolle: Snedker giver opskriften

Martin Weis fra firmaet Weismark byggede i sommer en imponerende køjeseng af en ældre Optimistjolle. Nu laver han step-by-step-guide til minbaad.dk's læsere.

Viko S 35 - prisbombe fra Polen

Polsk værft sælger ny båd til brugtpris. Se den på verdens største bådudstilling boot, der starter lørdag 20. januar i Düsseldorf.

Walsteds holder åbent hus på Thurø

Lørdag 3. februar holder Walsted Bådeværft åbent værft. Fynboerne er i gang med reparationer og renoveringer af blandt andet cockpit og bundstokke.

Danske Tursejlere: Er det retfærdigt med skrappere regler?

Danske Tursejlere vil have mere politikontrol på vandet efter vandscooterulykke. Politikerne ønsker skrappere regler. Men skal man straffe de mange på grund af de få?