Gå til hoved-indhold

Mikkel og Emil har indtalt deres to bogudgivelser som lydbøger

Læn dig tilbage i cockpittet og hør den folkekære sejlerfamilie berette om de mange oplevelser fra en tre år lang jordomsejling. Lydbøgerne downloades over nettet.

Svendborgsund-historie fortalt fra kajak

Med Nils Valdersdorff fra Svendborg Museum som flydende guide fik roere fra kajakklubberne i Troense og Svendborg fortalt kystnær lokalhistorie på en sommeraften.

Drop charterferien og tag på sejlerferie i varme Danmark

Efter to rekordvarme måneder ser de høje temperaturer ud til at fortsætte. Dermed er kursen for mange sat mod en sejlerferie med lune aftener i cockpittet.

BREAKING: Christian Lerche bliver ny direktør i Dansk Sejlunion

En bred erfaring i sejlsporten og lederstillinger i erhvervslivet gjorde udslaget, da den nye direktør skulle udpeges. En enig bestyrelse står bag.

250 både på Flydende Bådmesse i Ishøj - snart udsolgt

Bådmesse i Ishøj Havn 30. august til 2 .september 2018, med gratis adgang, ser nu ud til at blive et tilløbsstykke. Næsten alle pladser er udsolgt. X-Yachts viser bl.a. ny båd frem på messen.

Solus Alta: 80er-båden der vinder med Kerteminde-skipper

Vindmølle-mekaniker Anders Thomsen fra Kerteminde arvede Solus Altaen allerede i 2004, hvor hans far, Svend, tragisk døde som 51-årig. Jens Als Andersen har krydset Atlanterhavet i bådtypen.

X-95 blev Sankt Hans bål ved Sydamager med politi og brandvæsen

En strandet X-95 blev futtet af ved Kongelunden, fortæller sejler og fotograf Jacob Michelsen, der alarmerede politiet.

Stor udstilling om Troels Kløvedal på vej i Aarhus og Helsingør

Troels Kløvedals eventyrlige liv vises nu i udstillingen "Frihedens Værksted" på Naturhistorisk Museum og M/S Museet for Søfart. Det betyder meget, fortæller hovedpersonen selv.

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS app til overblik

mitSKS er en ny app lanceret som skal give overblik over holddeltagelse for sejlere og instruktørerer. - mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan, siger bestyrelsesformand i SKS.

Kvinde på Rigshospitalet efter sejlbåd undviger færge på Bornholm

Tirsdag aften kom en 54-årig kvinde alvorligt til skade i en sejlbådsulykke, efter skibet forsøgte at undvige færgen Leonora Christina i Rønne havn.