Gå til hoved-indhold

Forpagterpar skaffer forårsjazz på Livø

En af Limfjordens stolte gamle traditioner, jazzmusikken på Livø, har haft meget svære kår de sidste par år. Men nu sker der noget. Faktisk fra 19. maj.

Portræt af hurtig Drabant 38 og ejeren

Claus Hamdrup fra Kerteminde har haft sin Drabant 38 siden 1990, og det er stadig hans drømmebåd. I år sejler han sit 48. Fyn Rundt. Båden bruges også til tursejlads med hustruen.

Ekspert: Kæmpe vandscooter bag dødsulykke

De to dræbte i København blev ramt med stor kraft. Steen Pedersen fra Jet-Trade fortæller til eb.dk, at sådan en Kawasaki vejer 450 kilo og kan sejle 100 kilometer i timen.

Vandscooter-kommentar: Speedbådekørekort er værdiløst

Så har to mennesker betalt med livet for andres uvidenhed, antageligt fordi speedbådskørekortet, som kræves til planende fartøjer, er en latterlig foranstaltning, lyder det i kommentar fra underviser.

To døde i København - jetski påsejler båd

To amerikanske kvinder har mistet livet, efter et eller flere jetski påsejlede en båd på vandet i høj fart i Københavns Havn lørdag aften, skriver dr.dk

Havana-drengene udgiver ny bog

Dyk ned under overfladen med Emil, Theis og Alfred. Bogen 'Under overfladen' vil inspirere dig til selv at udforske den undersøiske verden.

Flere både på grund i Limfjorden

Hjemmeværnet hjalp tre både, der var på grund i Limfjorden. Først en speedbåd, der var gået på grund og en anden, der ville hjælpe, men mistede roret. Senere gik det galt for 55 fods sejlbåd.

Er du Oures nye sejltræner?

Skolerne i Oure er på jagt efter træner, som vil lære fra sig og er klar til at indgå i et team af sejlere, ledere og lærere. Den ansatte vil samtidig få ansvaret for træningen på kostgymnasiet.

ShipShop.dk lukkes af Skat - 10 fyret

Bådustyrsforretningen ShipShop.dk nåede at blive 18 år før den lukkede, lyder det fra firmaet i Skanderborg. 10 ansatte er fyret.

Dansk sejlbåd Amazing brændt dramatisk ned på Filippinerne

Amazing er total udbrændt men flydende. Dykkertanke sprang 10 meter i luften med store brag og lavede store flænger i båden. Sejlbåde og folk omkring måtte flygte væk.