Gå til hoved-indhold

Elite- og tursejlere skal organisere sig på tværs

Det mener Skælskør-sejler Benjamin Kristensen. - Tursejlere har overtaget reden. Derfor skal sejlerne i fremtiden organisere sig på en mere synergiskabende måde, mener han.

Tempo Bådsalg rykker i Mini-Arken på 2500 kvm

Tempo Bådsalg har valgt at samle aktiviteter i ét hus, så salgskontor og showroom bliver samlet, fortæller direktør og bådmælger Henrik Jørgensen fra Ishøj.

6.000 besøg på Egås flydende er godkendt

Der var proppet med mennesker søndag, men lørdag var der færre i regnbyger. Direktør for Palby Marine opfordrer branchen til at bakke endnu mere op i fremtiden. Udstillingschef Jens Meyer er tilfreds.

Du kan nå Egås flydende udstilling i dag

Danmarks eneste samlende flydende bådudstilling slutter klokken 18 i dag og vi spottede flere nyheder på udstillingen. Se fx den nye Seascape 24 og X4.

Flydende bådudstilling for hele familien i Egå

Store dele af den danske bådbranche er samlet i Egå i denne weekend.

X4 får verdenspremiere på Egås flydende

Det er næppe set i historien før at en flydende udstilling i Danmark breaker en verdensnyhed, men det sker med X-Yachts X4. Xc 38 og Xp 38 kommer også fredag 19.8.

Ny Faurby 363E udstilles på Egås flydende udstilling

Den danske båd til 1,99 mio. kr. er udstyret med rullemast fra Selden og Elvstrøm EPEX EMS Fatfurl storsejl. Fredag kl. 13 åbner udstilling i Egå.

Jeanneau 349 og 409 på Egås flydende i Egå

På fredag går det løs i Egå med årets største flydende bådudstilling i Egå, hvor bådbranchen viser både og udstyr frem. Tempo Bådsalg viser to nyklassikere frem.

Ung på 162-årigt skib: - Mit tøj var helt ved siden af

Sluppen Ruth tilhører Nationalmuseet og er på næsten alle måder ført tilbage til sin oprindelighed i 1800-tallet. Alligevel vil de unge gerne sejle med.

 

Vild-med-Vand i Gilleleje udfordret af vejrguderne

Men som et nyt tilbud var der mulighed for at prøve SUPer med udstyr og instruktører fra KIA Surf Tour. 15 klubber og foreninger gik sammen om Vild-med-Vand-arrangement.