Gå til hoved-indhold

Hold din øl kold med Cup Cooler

En af nyhederne på Flydende udstilling i Ishøj var Dometics Cup Cooler.

Flydende bådudstilling i Ishøj et besøg værd

Rammerne i Ishøj fungerer med en 2.800 kvadratmeter stor hal og en kæmpe bro til de mange både. Se her fotos fra udstillingen vi har besøgt. Søndag slutter udstillingen. Se program.

 

I dag starter Flydende bådmesse i Ishøj - gratis indgang

Frem til søndag ses over 50 nye både, flere hundrede brugte både, sejl, kortplottere, teakdæk og en motorcykel med Ferrari-motor i Ishøj. Regeringen mener at flere bruger penge nu.

Test i Skagen gav salg af to Marex 375

- Vi syntes at båden skulle prøves i et havområde hvor vi var sikre på at få bølger og strøm, samt en pakket havn at lægge til og fra i, siger Henrik Reese om godt nyt i bådbranchen.

ShipShape sælger nu Dufour-både

ShipShape i Rungsted forhandler fremover Dufour sejlbåde og Rhea motorbåde, begge fra La Rochelle i Frankrig.

Off pist sejlads i en Kragerøjolle

Nyd modig tur i Norges klipper.

Kendt direktør i branchen sælger autocampere på Ishøjs flydende

Michael Floor, der før solgte Bavaria-både, er nu ansat hos DanCamper i Horsens. Firmaet viser to autocampere frem på Ishøjs flydende bådmesse på fredag. Flere autocampere ses på havnene.

Hvem savner denne Zodiac gummibåd?

En RIB er drevet i land på Solrød Strand. Kender du ejeren, spørger OK-sejler Frank Visler, der ønsker at folk deler budskabet på facebook.

Unge til søs: Fire måneder uden mobil

Udholdenhed, ansvar og fællesskab er noget af det, de unge tager med fra havet. Fyens.dk har talt med tre fynske Georg Stage-elever, der afmønstrer i næste uge.

Kvinders stemmeret i 100 år fejres med matchrace

De århusianske kvindenetværk, bl.a. Women in Business, Kvindepolitisk Forum og ErhvervsKvinder markerer 100-året for kvinders stemmeret med Matchrace på Aarhusbugten